Або чому розгромили самооборону Козятина.

Або чому розгромили самооборону Козятина.
Щоб небо було світле — громади, об'єднуйтесь. Не попускайте владі. Там нема вашого інтересу, там нав'яжуть рабство..

Назвемо це повстання бунтом. Найближчим часом його не уникнути. Землю відбирають. Села знищують. Питання "Різати, а кого ні?" стає актуальністю. Неймовірне озброєня поліії і нацгвардії свідчить про те, що президент до цього готується.

А як до цього готуються селяни — покаже час. В одне я вірю: хребет народу Українця не зламати. Психологія раба і концепція успішної держави — речі не сумісні.

 



Корупційна інфекція на рівні голів сільських рад Козятинщини підгоготовила за гроші і вже створила  простір так званого ринку землі. Мета його — заграбастати орну землю. По корупційній складовій відібрати у селян також так звану пайову землю. Та так, щоб не вчинили опір. Селян заганяють в місто. Роблять міщанами. 
Стратегія президента — повальне знищення 80 відсотків сіл. Залишаться тільки ті села, що від міста на 10 і не більше 15 км. Що перейдуть в так звану зону відпочинку фінансових воротил. Втрата спадковості поколінь деорганізує і подавить бажання чинити  опір.
А вже в місті контролювати будь-які інакомислення легше. Аппарат подавлення будь-якого опору — загони поліції, а особливо нацгвардії, нашпиговуються чисельністю, мають грошове забезпечення. Технічне забезпеченням апарату подавлення сягає рівня, яком позаздрать такі ж силовики в Польші. Це дуже яскраво видно і свідчень цьому безліч.
Саме тому була знищена доволі потужна сила в Козятині, як самооборона. Яка чинила опір, а саме головне — виступила окремим гравцем, що реально завадила б, поламала б схеми відбору паїв у селян без грошей. 
Показово і це дуже добре видно по Бродецькому цукровому зоводу. Лягла самооборона — зник і завод. Навіть, якби самооборона не докладала зусиль в відстоювання інтересів селян Бродецького, чіпати завод не наважилися б ні за що. Реформа громад як раз і ставить на меті —  селян із жертв перетворити в мисливців. 
Тільки на Козятинщині таких реформ не спостерігається. Це не потрібно таким персонам, як голови сільських рад, аграрії-латифундисти, голова райради і тим більше голова райдержадміністрації. Їм і так добре.
Ми ж повинні стати відповідальними господарями власної долі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Влад Лісовий

    Саша Субота Вчора о 09:55 Аграрії дорвались до влади Це очевидно 8 тисяч га землі у районі обробляють незаконно хіба вони віддадуть цю землю громадам ? Ні підімнуть під себе! А допоможуть ручні сільські головиЄ приклади Журбинці ПляховаБезименна Білопілля Та у кожному селі районуСлободянюк Оркуша самі роблять оборудки з землею та іншим допомагають обєгорити селян!

    Посилання на джерело: https://kazatin.com/ua-i-svit/psihologiya-raba-i-kontseptsiya-uspishnoyi-derzhavi---rechi-ne-sumisni-10614092.html

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

    Влад Лісовий Влад Лісовий Турчинов безвіповідальна персона.В Криму як страус перклав відполвідальність на рядового солдата.А тепер Частина 3 ст. 27 КУ визнає право кожного захищати своє життя та здоров'я, а також життя та здоров'я інших людей від протиправних посягань. Утіленням конституційних положень є ст. 36 КК України, згідно з якою кожна особа має право на необхідну оборону від суспільно небезпечного посягання незалежно від можливості уникнути його або можливості звернутися за допомогою до інших осіб чи органів влади. Згідно з ч. 1 ст. 36 КК України не є злочином спричинення шкоди особі, яка посягає, в стані необхідної оборони, тобто при захисті прав та інтересів особи, що захищається, або інших осіб, а також суспільних інтересів держави від суспільно небезпечного посягання, якщо при цьому не було допущено перевищення меж необхідної оборони. Дії в стані необхідної оборони, спрямовані на заподіяння шкоди особі, що посягає, можуть виявлятися в заподіянні тілесних ушкоджень, позбавленні волі, спричиненні матеріальних збитків, і навіть - у позбавленні життя. ПОРОШЕНКО І ТУРЧИНОВ ПОЗБАВИВ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ  ЇХ ПРАВ І СВОБОД, ДОКІНЦЯ ВІКУ ЯК ЗРАДНИКИ МАЮТЬ СИДІТИ В ТЮРМІ, Найбільше зло в Україні це ці два перевертня. reply Відповісти

    Посилання на джерело: https://kazatin.com/Vid-Chytachiv/zhidi-v-ukrayini-sogodni-realnist-bez-mifiv-10614201.html

    Влад Лісовий reply Влад Лісовий

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up