БАХМУТСЬКА ТРАСА: ПІД ВОГНЕМ ГАУБИЦЬ БОЙОВИКИ ЗАБРАЛИ З ПОЛЯ БОЮ ТІЛО БІЙЦЯ АТО

БАХМУТСЬКА ТРАСА: ПІД ВОГНЕМ ГАУБИЦЬ БОЙОВИКИ ЗАБРАЛИ З ПОЛЯ БОЮ ТІЛО БІЙЦЯ АТО

Ворог не припиняє провокаційних обстрілів. Гаряче було і на спостережному посту біля Бахмутської траси. Майже добу його обстрілювали з мінометів та ствольної артилерії

Бойовики били прицільно по спостережному посту, де перебували двоє армійців. Один з них дістав поранення і зміг самостійно повернутися до безпечного місця. 37-річний Дмитро Сисков загинув.

"Там відстань до незаконних збройних формувань – 35 метрів. Це від окопу до окопу. І пацани, виконуючи свій обов’язок, перебуваючи на бойовому чергуванні, потрапили під несподіваний обстріл. Вогонь у відповідь, звісно було відкрито зі стрілецької зброї", – розповідає військовий Сергій.

Після загибелі військового бойовики поновлювали обстріли ще чотири рази упродовж доби. Під вогнем мінометів та гаубиць забрали тіло вбитого з поля бою. Нині тривають переговори щодо повернення його з окупованої території. Проте найманці обіцяють це зробити не раніше 16 лютого.

Відео дня

Тим часом бойові дії поблизу Кримського не вщухають. Нині це одна з найгарячіших точок Луганщини.

"По цих позиціях практично кожен день б'ють із заборонених Мінськими угодами калібрів. Нещодавно відбулася ротація в незаконних збройних формуваннях, тому підвищилася інтенсивність обстрілів як зі стрілецької зброї, так і з мінометів 82-120 калібрів", – зазначають бійці АТО.

"Провокативний вогонь – це здебільшого ввечері, коли нас можуть обстріляти з мін. Щось таке, а так – ведуть прицільний. Свіжі підрозділи "прощупували" нас. Напевно, з цим пов’язано", – каже військовий Олександр.

 

5 український інформаційний

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:33 Повідомили, які автобуси їздитимуть у нашій громаді у Провідну неділю 17:04 Масштабна пожежа: показали фото, як рятувальники боролися з наслідками атаки на Вінниччину photo_camera 16:10 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 15:07 Переселенка з Генічеська викладає живопис у музичній школі Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:09 Козятинські «Сірі вовки» представили наш район на змаганнях з волейболу та вибороли «бронзу» photo_camera 13:56 «Ми на мить забули про війну» 13:00 Самгородоцька «Блискавка» завітала до козятинських рятувальників photo_camera 12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up