Чим допомогають козятинські РЕСівці воїнам АТО

Чим допомогають козятинські РЕСівці воїнам АТО

14 лютого СО “Козятинські ЕС” приєдналися до відомого флешмобу

22 Pushup Challengeфлешмоб, започаткований 2016 року в США, який набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі в Україні. Має за мету підтримати учасників бойових дій з посттравматичним синдромом, підтримку воїнів та загартування тіла. Учасники флешмобу віджимаються 22 рази перед відеокамерою і передають естафету далі.

Сучасну назву флешмоб отримав після оприлюднення звіту департаменту у справах ветеранів в США. З’ясувалося, що близько 22 ветеранів щодня накладають на себе руки, тому що не змогли адаптуватися в суспільстві, коли повернулися з війни. Після старту такого флешмобу кількість самогубств значно зменшилась.

Україна не Америка. У нас своя біда, своя війна. Щодня гинуть наші воїни та мирне населення. Не стояти осторонь та підтримати атошників таким чином вирішили і в Україні.

Відео дня

На початку 2017 року флешмоб набув масового характеру і до нього долучились представники вищого політичного керівництва та військового командування держави.

27 січня 2017 у флешмобі взяв участь Секретар РНБО України Олександр Турчинов і поширив відео на своєму YouTube-каналі.

У флешмобі взяли участь українські війська. Зокрема, Начальник Генерального штабу ЗС України генерал-армії Віктор Муженко, командувач ВМС віце-адмірал Ігор Воронченко, командувач ВДВ генерал-лейтенант Михайло Забродський разом із командуванням  та багато іншого військового керівництва. У флешмобі взяли участь офіцери та курсанти Національної академії сухопутних військ (та понад 700 курсантів і офіцерів), Національної академії Державної прикордонної служби; курсанти та офіцери Національної гвардії України (понад 400 військовослужбовців).

Учасниками також стали очільник Миколаївської ОДА Олексій Савченко та міське керівництво, управління патрульної поліції міста Хмельницький, очільник Київської ОДА Віталій Кличко тощо.

ПАТ “Вінницяобленерго” та СО “Барські ЕМ” також прийняли естафету.

14 лютого “Козятинські ЕМ” долучились до флешмобу 22 Pushup Challenge.

— Дехто повернувся зі сходу. Але багато хлопців ще там. Тримайтеся! Ми з вами! — сказав перед початком акції директор СО “Козятинські ЕМ” Ігор Мульський.

Хлопці віджалися двадцять два рази.

Естафету Козятинські ЕМ передали своїм колегам та місцевим огранам самоврядування.

Наскільки ці акції допоможуть нашим хлопцям в АТО — велике питання. Виглядає все це просто засобом попіаритися для деяких політиків. Фізичні вправи на свіжому повітрі підуть людям лише на користь. Але солдати на передовій потребують більш дієвої допомоги та підтримки!

Владислав ШАРИКОВ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sereda Anton

    "чим допоможуть"? Бля!!! Ви тупі чи прикидаєтесь?  Суть акції ПРИВЕРНУТИ УВАГУ до проблеми самогубств!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up