Козятинська міська рада звертається до світової спільноти із закликом закрити небо над Україною

Козятинська міська рада звертається до світової спільноти із закликом закрити небо над Україною
  • Про це у своєму відеозверненні повідомила міський голова Тетяна Єрмолаєва.

  • Що відбулося у Козятинській громаді за суботу, 5 березня.

  • Коротко про головне

На вокзалі почали працювати волонтери. Вони цілий день працювали біля потягів, якими евакуюють людей зі столиці. Пасажири кілька днів не мали доступу до світла, не мали змоги поїсти гарячої їжі, втомлені. На неділю, 6 березня запрошують жінок, у кого є можливість, долучитися до волонтерів на вокзалі.

Садочки у п’ятницю прийняли понад 250 біженців. Працівники дитячих садочків працюють цілодобово. У садочках біженці харчуються і мають змогу спати. Переважно це люди, які у нас проїздом - більшість із них рухаються на захід. Втім уже є сім’ї, які мають намір залишитися в нашій громаді. Управління соціальної політики працюватиме з цими сім'ями, щоб забезпечити їм соціальний захист і підтримку 

Всі органи міської ради працюють в штатному режимі. позаштатних ситуацій не було. Світло, газ  і вода постачаються безперебійно, здійснюється вивіз сміття.

Відео дня

У суботу, 5 березня була позачергова сесія міської ради. На засіданні депутати прийняли звернення до ООН, світових лідерів, Євросоюзу, стосовно того, щоб над Україною закрили небо, оскільки росіяни бомблять мирні міста, людей, інфраструктуру, будинки, пологові будинки, школи, садки і вбивають мирних жителів.

Мешканців громади закликають читати офіційні джерела - сторінки міської ради, районної ради, сторінки Президента, Збройних сил України. Закликають не репостити усе підряд, оскільки це створює панічні настрої.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Веремій

    ВАМ СИЛИ ТРИМАТИ КОЗЯТИН  МИ РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМ СЛАВА УКРАЇНІ

keyboard_arrow_up