Мер відмінив пільги дітям АТОшників

Мер відмінив пільги дітям АТОшників

На останньому виконкомі розглядалося питання про харчування дітей у садках і школах міста. Після того, як члени виконкому дружно проголосували за проект рішення, діти учасників АТО втратили пільги на харчування. Відтепер безкоштовно харчуватимуться тільки діти загиблих, поранених і тих, хто зараз знаходиться в зоні АТО.

Ось так. Ще кілька днів тому ці дітки обідали безкоштовно і знали, що це чи не єдина реальна пільга за те, що їхні тата ризикували життям і здоров’ям, боронячи суверенітет України. А на сьогодні дядя Пузир вирішив, що раз тато повернувся живим, то нема чого його дітям пільги встановлювати. Мовляв, обтяжливо для міського бюджету.

Цілком очевидно, що  безкоштовного харчування позбавили дітей з не найбільш заможних родин, бо в АТО мобілізовували саме з таких, де не було ні грошей, ні зв’язків, щоб викрутитися. Багатьом із них рідним і друзям доводилося збирати гроші на каски, берці. Тепер отримали “вдячність”?

Пане Пузир, чи є у вас совість, хоча б у зародковому стані? Чи є межа вашій цинічності? Усе місто знає про ваші премії, про сотні тисяч гривень, викинутих на вітер. Ви потратили триста тисяч на жовті туї, ще триста – на новорічні забави. А тарілка каші для  дітей учасників АТО – непосильний тягар для міського бюджету?  Хоч би дочекалися кінця навчального року, щоб не принижувати дітлахів, які за звичкою прийшли пообідати, а їх з їдальні по вашій волі відправили.

Відео дня

Якщо у вас на це клепки не вистачило, то хоч би радники свою зарплату виправдали!

Знаєте, про що я мрію? Щоб прийшла повістка Пузирю і всій його кампанії. Ми б усім містом прийшли провести його в АТО. Виголосили б зворушливі промови, подякували б мамі за виховання достойного сина, побажали б їй дочекатися його живим і неушкодженим. Пообіцяли б високо оцінити його патріотизм. А далі я мрію, щоб мінімум півроку наш Пузир побув на передовій – там,  де свистять кулі і рвуться снаряди, де тушонка з банки і кулак замість подушки. Там, де кров’ю  справжніх чоловіків пишеться історія нашої незалежності. Якби моїм мріям судилося здійснитися, дітям цих чоловіків не відміняли б пільги, бо на власній шкурі відчули б їхню ціну. Пузирю і членам виконкому – ганьба! Героям – слава!

P.S. З нетерпінням чекаю, як це «вагоме досягнення» і «виважене рішення» мерії прокоментує ручна преса.

 

 

Антон ЗОРЯ

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Этот херой , только и тырить умеет  коммунальное майно прикрываясь депутатской неприкосновенностью! Чтобы это бред прекратить, надо отобрать мандат, дать подсрачник и отправить обратно в хлев имени юльки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up