Не можемо знову наступати на граблі

Не можемо знову наступати на граблі

Українці! Триває московсько-українська війна. Четвертий рік поспіль московські окупанти вбивають наших людей на Донбасі, знущаються над українцями в Криму.

Найголовніша проблема України — забезпечення національного суверенітету і соборності залишається невирішеною. Більше того, деякі політикани, ЗМІ настійливо нав’язують суспільству думку, що із цим фактом треба змиритися. Мовляв, це не головне, більш важливо проводити так звані економічні і соціальні реформи, інтегруватися до Європейського Союзу, децентралізувати владу і т. д.

Україна наступає на старі граблі: недооцінює свого найбільшого історичного ворога – Московію. Ніколи Москва не дасть нам спокійно жити, утверджувати власну державність, особливо зараз, коли озброєні до зубів московські головорізи топчуть нашу землю на Донбасі і в Криму. Вони відкрито заявляють про свою головну мету – ліквідувати незалежну Українську Державу, відродити на її теренах російську імперію.

Без вирішення ключової проблеми сьогодення — деокупації українських земель та ліквідації Московії — не можна сподіватися на проведення успішних реформ, збереження та процвітання України як самостійної держави.

Відео дня

У нас немає вибору. Тільки сильна Українська армія може і повинна вирішити цю ключову проблему. При цьому треба усвідомлювати, що у нас немає союзників. У кращому випадку Захід і США будуть нам тільки співчувати, але ніколи зі зброєю в руках не допоможуть у війні з Московією. У цій війні можемо покладатися винятково на власні сили Української нації.

Чотири роки тому відповідальність за долю нації і держави взяли на себе добровольці, які зупинили ворога на Сході України. Серед них був і я.

Тепер нам треба збудувати сучасну і сильну Українську армію, особовий склад якої усвідомлюватиме, що настав час вигнати чужинців з рідної землі.

Саме тому я вирішив повернутися на війну, підписав контракт із ЗСУ і приступаю до створення бойового підрозділу, який успадкує кращі традиції січового стрілецтва, УВО, ОУН і УПА.

Якщо в Українській армії буде присутній дух Євгена Коновальця, Андрія Мельника, Романа Шухевича, Степана Бандери, Тараса Бульби-Боровця, така армія буде непереможною!

УВО бере на себе відповідальність за надання ідейної, кадрової, технічної та іншої допомоги цьому підрозділу.

Водночас закликаємо українців, які мають намір зі зброєю в руках захищати Україну, приєднуватися до мене.

Закликаємо волонтерів підтримати УВО і наш намір мати сильну Українську армію!

Доля України в наших руках!

Слава Україні!

Борис ГОНЧАР голова УВО

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура 14:04 Шукають 16-річну Аліну Саволюк Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:33 Не беріть у руки: у нашому районі розкидатимуть вакцини для імунізації диких тварин 11:00 Прикрашали весняне дерево і грали в старовинні ігри: фестиваль гаївок у Козятині photo_camera 10:04 Самгородчани стали переможцями III Міжнародного конкурсу мистецтв «VIRTUOS 09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up