«Загроза залишається, але вона не є суттєвою»: Сергій Борзов розповів про ситуацію з Придністров'ям

«Загроза залишається, але вона не є суттєвою»: Сергій Борзов розповів про ситуацію з Придністров'ям
  • 40-й день війни… Мешканців Вінниччини, особливо жителів південних районів цікавить одне: сусід на кордоні області - невизначене Придністров’я.
  • Голова Вінницької ОВА Сергій Борзов дав пояснення

— Мені дзвонять, пишуть із південних районів Вінниччини. Цікавить одне: сусід на кордоні області - невизначене Придністров’я, — розповідає у відеозверненні Сергій Борзов - голова Вінницької ОДА. — Там серед місцевого населення поширюються чутки про силове примушення особового складу збройних сил так званої "ПМР" до участі у війні проти України. Про боєздатність їхньої армії є сумніви. Тобто безпосередньої військової небезпеки вона не становить. Є припущення, що армія невизнаної "ПМР" може бути використана у війні проти України як маневр відволікання. Тому звертаюсь до тих, хто може зайти на нашу територію: самі здавайтесь в полон, шансів вижити - нуль

Разом з тим Сергій Борзов порадив уже шукати контакти наших спецслужб, якщо не маєте бажання воювати проти Збройних Сил України.

Відео дня

Оперативна інформація станом на ранок 4 квітня щодо російського вторгнення

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Марина Шевченко

    Всі ці 20 років в ПМР воспітивали солдат із любовью і благодарность росіі. В містах не школи а кадетскіе учережденія .там більшість населення військові віддані росіі. А ви пишете бред. Це велика небезпека для нас.
  • Виктор Ставничий

    Може повторюсь, вже якось казав... В радянському фільмі про війну, радянський артист В. Шукшин сказав гарні слова про окупанта, не важливо німець це чи росіянин -... Бей его, стреляй, пока он не успел поднять руки!... Он мне тут нужен мёртвый, а не пленный !... "

keyboard_arrow_up