Сергій Бенедичук: «Перемога і посівна — головні завдання на цю весну»

Сергій Бенедичук: «Перемога і посівна — головні завдання на цю весну»
  • Сьогодні в Україні — День добровольця. Ми поспілкувались з ротним вінницької  Тероборони та фермером Козятинщини Сергієм Бенедичуком.
  • Він наголосив, що на оборону Вінниччини зібралися справжні патріоти, які готові воювати за свою рідну землю і додав, що хліб, як і набої, потрібен кожному солдату на передовій.

— Воєнних дій на території області поки немає. Тому ми набираємо найбільш мотивованих і досвідчених бійців та офіцерів, готуємось і проходимо тренувальні стрільби. Ситуація на Вінниччині під контролем – розповів ротний вінницької Тероборони Сергій Бенедичук. — Днями  в інтерв’ю телеканалам Франції та Польщі я зазначив, що у  Вінниці та по області бажаючих захищати Україну тисячі. Тому стоять черги в лави Тероборони. І настрої серед військових, мирного населення лише одні - Перемога над російським окупантом та очікування, навіть під час великої війни, посіяти наші подільські лани на Вінниччині.

Бо тут в Теробороні вже зібрались сотні та тисячі зі людей різних професій. Разом з тим Сергій додам, що він фермер у мирному житті, але в 2014-му довелося повернутися до армії. Нині зібрав разом із досвідченими командирами дійсно сміливих та налаштованих на захист України людей.

Відео дня

— Серед нас професійні військові, ветерани збройних сил, журналісти, науковці, ІТшники, робітники та науковці, — продовжує Сергій. — Дуже відомі на Вінниччині та Україні люди. Всі - патріоти країни, яка нині виборює свою свободу та перемогу. І хвилювання лише одне – вступити в бій із окупантами та знищити ворогів!

За словами Сергія Бенедичука, в обласному центрі місті та області ситуація контрольована. 

— Адже у нас був час підготуватись, зібрати людей, отримати зброю та провести навчання для особою складу. Ніхто нікуди не тікає – ми зібрались битись за Вінниччину та Україну. Тому я звертаюсь до російських матерів – ваших синів чекає тут смерть чи полон, якщо ще пощастить. Так само наші рідні та колеги в аграрному секторі готуються до найважчої в історії Незалежної України посівної. Бо хліб, як і набої,  потрібен кожному солдату на передовій. Кожній родині тут в тилу, який працює, допомагає фронту і приймає тисячі біженців із розбитих росіянами міст зі сходу, півдня  та центру України.  Тому звертаюсь до всіх своїх земляків - тримаємо стрій, беремо до рук зброю та сіємо новий переможний урожай.Все буде Україна! Слава Героям!

Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Kholopov Yurii

    Це той що у партії опзж?

keyboard_arrow_up