Учні Кашперівської гімназії віддали свої гроші для допомоги хлопцям із ЗСУ

Учні Кашперівської гімназії віддали свої гроші для допомоги хлопцям із ЗСУ
  • Третьокласник та восьмикласник долучилися до підтримки нашого війська. Хлопці, ще такі маленькі, але уже розуміють всю ситуацію та готові віддати свої заощадження, аби пришвидшити Перемогу.

Про добрий вчинок інформує Кашперівська гімназія.

— Війна змінила мрії дітей, зробила їх не за роками дорослими та мудрими. Найбільше дивують своїми вчинками та прагненням до Перемоги. У всіх куточках України маленькі патріоти мобілізувались на непереможному дитячому волонтерському фронті, — цитуємо повідомлення. — Дітки нашої гімназії теж з нетерпінням чекають Перемогу і по-різному допомагають нашим Збройним силам.

Так, Дмитро Манзюк Дмитро з восьмого класу, купив нитки на теплі носки для наших захисників, потративши гроші, які наколядував.

Відео дня

Третьокласник Максим Плащоватий надихнувся чим вчинком і вирішив теж долучитися. Хлопчик передав на приготування сухих сумішей для військовослужбовців свої заощадження.

— Досі думаєте, що від вас нічого не залежить? Просто згадайте дітей, які жертвують своїми мріями,— каже вчителька закладу. — Вони — свідчення того, що наблизити нашу Перемогу може кожен. Незалежно від віку, статі і матеріальних можливостей. Немає маленьких справ для нашої Великої Перемоги!

Волонтери з Самгородоцької громади, нагадаємо, оголосили збір коштів на вантажівку для наших військових, які обороняють країну на бахмутському напрямку. Необхідно зібрати 400 тисяч гривень. Долучайтеся, важлива кожна копійка.

 

Читайте також:

Випічка, смаколики та листи з подяками: козятинчани зібрали посилки для ЗСУ

Самгородчани придбали для військових генератор

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Галина Пастощук

    Молодці.

keyboard_arrow_up