В Самгородоцькій громаді виготовляють буржуйки для ЗСУ

В Самгородоцькій громаді виготовляють буржуйки для ЗСУ
  • 50 територіальних громад Вінниччини долучилися до ініціативи та виготовляли буржуйки для наших бійців.
  • Серед них і Самгородоцька
  • Наразі на передову вже виготовили другу партію буржуйок, які є вкрай необхідними у зв`язку з несприятливими погодними умовами.

Як повідомляє Самгородок Наш, виготовляють буржуйки для захисників України працівники місцевої пожежної команди села Самгородка.

— За підтримки керівництва Юзефо-Миколаївського цукрового заводу, працівники МПК налагодили виробництво буржуйок для українських бійців на передовій. Основою для металевих печей слугують старі труби, — йдеться у повідомленні

Відео дня

Наразі на передову вже виготовили другу партію буржуйок, які є вкрай необхідними у зв`язку з несприятливими погодними умовами.

Довідково

Загалом за повідомленням Вячеслава Соколова — голови Вінницької обласної Ради, 141 окопна пічка, три генератори, три автомобілі, два дрони, шанцеві інструменти та ще багато речей, необхідних взимку на передовій, найближчим часом будуть відправлені нашій бригаді тероборони та військовим із Вінниччини.
«Тепло від дому до окопу» – це черговий проєкт допомоги нашого Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб. «Допомога» та «єдність» – сенс цього проєкту!
50 територіальних громад Вінниччини долучилися до ініціативи та виготовляли буржуйки для наших бійців. Пічки вийшли різними – за розміром, за формою. Зрозуміло, люди робили їх за власними кресленнями, умільці включали свою фантазію та своє бачення. Але всі буржуйки – багатофункціональні, цього принципу при виготовленні дотрималися всі.

Самгородчани висловлюють своє захоплення такій ініціативі та підтримці ЗСУ

Нагадаємо, Ольга Пирогова: «Відвідали наших рідненьких. Передали буржуйки, теплі речі, продукти, пальне»

Читайте також:

У Козятині збирають одяг та взуття для переселенців і малозабезпечених. Розповідаємо, куди нести

Разом із дітьми роблять окопні свічки для ЗСУ

Волонтер з Козятина оголосив про збір коштів на самохідні артилерійські установки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up