Популізм влади по-козятинськи

Популізм влади по-козятинськи
Чекаємо такого?

Побудова ефективної української адміністрації управління державою знизу демонструє в Козятині їх недалекоглядність. Нездатність формувати інфраструктуру країни, що перебуває в стадії війни, по простому роблять нас заручниками, обрікаючи на смерть

Реальність провірена часом. Ліккарня в Дебальцево виглядає так. Причина — розміщення біля залізничної колії

Дуже яскраво тому свідчення є порівняння. А порівнювати будем приблизно однакові міста України. За основу беремо два міста — Козятин та Дебальцево.

Відео дня

Дебальцевський вокзал до війни

Козятинський вокзал сьогодні

Найпотужнішими галузями міста є залізничний транспорт.

 

Стратегічне значення важко недооцінити, як центр логістики переміщення промислових грузів та військового спорядження. Війна, що спалахнула в Дебальцево, яскраво продемонструвала значимість залізничного транспорту в стратегічному  плануванні війни та здійснення вдалих маневрів. Ворог зробив все, щоб ЗСУ ним не скористались. І їм це вдалося.

Захопивши місто, російський агресор в зжаті терміни відновив рухомість залізничного транспорту по узловій станції Дебальцево. А що Козятин в цій розрусі війни?Найперше кидається в очі це 15 осіб, що полягли на полі битви (також  під Дебальцево обороняючи Україну).

Війна у нас поряд. Мало того, є всі реальні підстави вважати (і ніхто не  гарантує), що Путін спробує повністю окупувати Україну. Козятину тоді дістанеться найперше і найбільше. На сьогодні це виглядає так: 

По жанрам війни  вже є в Козятині 2 або 3 діверсійні групи, заслані державою- агресором. Вони замасковані. Готові наводити авіацію, артилерію, вчиняти діверсійні теракти на ж.д.транспорті. Це виглядатиме так:

Будуть тисячі жертв, які будуть потребувати негайної допомоги. А звозити, сортувати і надавати медичну допомогу, навіть при наявності персоналу медиків, не буде де, тому що медична установа, що знаходитьс в приміщенні колишньої "залізничної лікарні" буде знищена. Населення різко зросте по кількості.Прибудуть  розквартирується тисячі військових в наметових містечках.Найперше, через абсолютний авантюризм побудови лікарні по сусідству з таким стратегічним об'єктом, як сортувальна станція "Козятин". Навіть в цей час там тисячі тон вибухонебезпечних вантажів!

Куди будуть евакуйовувати пологове відділення та інші відділення, не зрозуміло. Хіба, що до Бога.Це буде повна абсолютна катастрофа.Якщо занедбаєм і не розвинемо базу колишньої районної лікарні.,Створення концепції розвитку міста за участю громади,.Можливо існує десь популістично в папках наділі себе ніяк не проявляється.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    Що курив автор?

    Катя reply Anonymous

    ТЕ ЩО ТИ НЮХАВ

    Катя reply Катя

    СКОРІШ ЛИЗАВ
  • козятинець

  • Татьяна Климчук

    Пророку кусок гамна в зуби. Ти що також в цій диверсійній групі????

    козятинець reply Татьяна Климчук

    Влад Лісовий reply козятинець

    <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D343326079503035%26id%3D100014769364847&width=500" width="500" height="5" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

    Анонім reply Влад Лісовий

    Влад Лісовий, вам хочеться бути розстріляним, вашим близьким? Напевне, ні. А тоді чуми ви так думаєте, що ви, а не ВАС?  Вже були в історії ублюдки з такими ж бажаннями, багатенько їх було. От із недавньої історії: Гітлер, Сталін, Хусейн, Пол Пот з червоними кхмерами. І Влад Лісовий туди ж? Ну, ну.

    Влад Лісовий reply Анонім

    Гітлер, Сталін, Хусейн, Пол Пот з червоними кхмерами. І Влад Лісовий туди ж? Ну, ну.

    Ніколи не пілписували дапломатичних угод що позбавляли солдат права на самозахист і аимушену самооборону.Тільки Порошенко це зробив дипломатично одноосібно відвів так зване тяжке озброєння оставивши і позбавив права солдат на сорозмірність вимушеної самооборони.Чим вбиває Українців солдат ЗСУ  Тобто він спочатку вбива потім сдідство і химерний невідомо кому суд..

    Анонім reply Влад Лісовий

    Аууу. Перечитайте лозунг, на який  відсилає ваша інтернет-з*єднання  та гарненько подумайте.  Ви закликаєте до масових розстрілів без суду та слідства, як засіб спасіння України? Або ви - божевільний, або -  неук, для якого історія не існує, як досвід людства, або ви - жалюгідний провокатор, який закликає Українців до самознищення.

    Саме цього і хоче "північний сусід-кремлівський брат", а ви йому у поміч. То хто тоді ви, Влад Лісовий?

    Влад Лісовий reply Анонім

    Це все прописано в Кримінальним Кодексом УКРАЇНИ   правом на самозахист та вимушену самооборону. прописано Крнституціє Украхни ст.12 правом на свободу людини і громадянина.  Основа там така спочатку акти прямих дій а потам суд.

    Олександр Барський reply Влад Лісовий

    Кого збираєтесь  розстрілювати?

    Максим Українець reply Олександр Барський

    Тих хто 2 проценти населення.А при владі 74 проценти.Тобто чино///ників
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up