Вночі ППО знищили 19 «Шахедів», один з них — у нашій області

Вночі ППО знищили 19 «Шахедів», один з них — у нашій області
Фото ілюстративне
  • Окупанти продовжують атакувати Україну дронами-камікадзе іранського виробництва.
  • У середу, 26 жовтня з 22.00 до 24.00 год випустили понад два десятки «Shahed-136».
  • Під час нічної тривоги мешканці Вінницької області чули вибухи. Сьогодні вранці стало відомо — збивали дрона

Цієї ночі окупанти знову атакували Україну «Шахедами».

Як повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces, 17 дронів знищили сили та засоби протиповітряної оборони Повітряних Сил Збройних Сил України.

Ще два «Shahed-136» знищили інші підрозділи Сил оборони України.

Відео дня

— П’ятнадцять «шахедів» збили у Одеській, три – у Миколаївській та один – у Вінницькій областях. Високу ефективність бойової роботи показало озброєння надане Україні західними партнерами. Дякуємо союзникам, — йдеться у повідомленні

Крім того, у зоні відповідальності повітряного командування «Схід» зенітним ракетним підрозділом знищено керовану авіаційну ракету Х-59.

Росіяни завдали ударів

Під час оголошення повітряної тривоги росіяни вдарили по громаді Київської області, внаслідок чого виникла пожежа. Про це повідомляє УП з посиланням на голову Київської ОВА Олексій Кулеба

— Ворог наніс удар по одній із громад області. Усі служби на місці. Йде ліквідація пожежі. Попередньо жертв та постраждалих немає, — йдеться у повідомленні.

Пізніше Кулеба додав ще про  декілька прильотів в одній із громад області. Також він зазначив, що українські сили ППО ліквідували ворожі повітряні об’єкти.

Від ворожих обстрілів постраждали околиці Запоріжжя та передмістя. Є інформація про виникнення пожежі, повідомляють ЗСУ. На цей час об‘єкти інфраструктури залишаються без електропостачання. В деяких будівлях вилетіли шибки.

 

Нагадаємо поради, які допоможуть врятуватися від «Shahed-136»

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up