Вже вийшли на фінішну пряму: про збір на санітарне авто для нашого земляка Олександра Малішевського

Вже вийшли на фінішну пряму: про збір на санітарне авто для нашого земляка Олександра Малішевського
  • Наприкінці травня козятинці, спільно з волонтерами, серед яких Сергій Сиваківський, організували терміновий збір для придбання транспорту, який буде рятувати життя.
  • Скільки вже назбирали?

Наш земляк Олександр Малішевський з Куманівки, наразі служить під Бахмутом. Олександр виконує обов’язки медика. Захисник звернувся за допомогою до волонтерів — їхній санітарний автомобіль розбило під час ворожого обстрілу. Вкрай необхідний новий.

Наші земляки через знайомих вже підібрали та придбали в Польщі гарний варіант, мікроавтобус Volkswagen четвертого покоління. Потрібно розрахуватись за авто, пригон та оформлення. Все разом 2,5 тисячі доларів. Ініціатори збору вже зібрали власними силами 1 200. Дуже гарний результат, це майже половина потреби.Також дістали пару медичних нош та інше необхідне. 

За минулий період ми отримали допомогу від пана Якуба з Польщі 7855 грн, — написав звіт про збір коштів на авто Сергій Сиваківський. — Також ми з колегами з "UGL Cargo" зібрали за вчора 19 337 грн. За що я їм дуже вдячний. Дякую також пану Віктору 400 грн. який теж долучився до збору. Ну що ж, завдяки Богу та людям ми вийшли на фінішну пряму. Якщо Ви можете посильно долучитись до всіх нас, будемо вдячні. Ваші кошти будуть витрачені на придбання запасних частин, для приведення мікроавтобуса в надійний технічний стан.

Відео дня

Загалом ми вже зібрали 49767 грн.

  • На карту Монобанку 8042 грн
  • На карту Приватбанку 41725 грн.

Карти для збору коштів:

Приватбанк 5158 7451 0016 6906

Монобанк 5375 4141 2137 5074

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up