Земляки зустрічали Героя на колінах: Самгородоцька громада провела в останню путь Михайла Кравчука

Земляки зустрічали Героя на колінах: Самгородоцька громада провела в останню путь Михайла Кравчука
  • Минулої п'ятниці, 3 лютого 2023 року до Самгородоцької громади надійшла страшна звістка, в результаті сутички з окупантом обірвалося молоде життя мужнього Героя – Михайла Михайловича Кравчука.
  • Сьогодні, 8 лютого 2023 року він повернувся на свою маленьку Батьківщину – у село Михайлин, де народився, провів дитячі та юнацькі роки, де залишились стежки, якими він ходив до школи, бігав з друзями, пізнавав світ.

Церемонію прощання опублікували на сторінці Самгородок Наш
Нагадаємо, життя 28-річного воїна,  обірвалося поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району. У Михайла залишитись дружина Олена та донечка Еліна.

Із військовими почестями загиблого воїна провели в останню земну дорогу

Земляки зустрічали Героя на колінах, створивши коридор шани. У церкві Святого Апостола Луки у селі Михайлин провели чин відспівування за упокій душі, яке очолив благочинний храму протоієрей Валерій Кушнір у співслужінні з ієреєм Володимиром Біликом та ієреєм Олексієм Якубівським.

Відео дня

— На цвинтарі біля храму пройшов мітинг-реквієм, на якому від усіх громадян висловили щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті земляка та Героя – сільський голова — Сергій Лановик, староста сіл Михайлин та Широка Гребля – Валентина Кушніренко, класний керівник Михайла – Ольга Балецька та побратими, — йдеться у повідомленні

На його честь прозвучав військовий салют, а тіло віддали землі під звуки Державного Гімну України.

З Михайлом назавжди прощались батьки, дружина, родичі, друзі, однокласники, побратими, колеги, близькі та усі, в чиєму житті він залишив слід.

— Всі пам'ятають його як світлу, талановиту та оптимістичну людину, яка з позитивом відносилась до життя, завжди вірила у краще. Приносимо свої щирі співчуття рідним та близьким, друзям та товаришам по службі. Низький уклін батькам! Ми розділяємо з вами ваше горе та підтримуємо вас. Герої не вмирають!

Читайте також:

Згадаймо імена наших полеглих Героїв за 11 місяців війни

Наші захисники-земляки потребують допомоги. Необхідні кошти на вантажівку

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • Галина Пастощук

    Вічна пам'ять Герою України.
  • Наталья Бухенко

    Вічна пам'ять і вічний спокій!
  • Любов Максимчук

    Вічна пам'ять та царство небесне.
  • Татьяна Марусич-Переверзева

    Вічна пам'ять Герою 🇺🇦😥Рідним щирі співчуття!

keyboard_arrow_up