Зібрали сто телефонів для військових

Зібрали сто телефонів для військових
  • Козятинчанка відгукнулася на прохання київської подруги допомогти зібрати стаціонарні телефони для військового підрозділу.
  • За лічені дні це вдалося - сотня телефонних апаратів поїде до наших захисників - повідомляє «Вісник Козятинщини»

До козятинчанки Людмили Семенюк звернулася подруга з Києва Олена із проханням про домомогу. Її родич служить в одній із бригад територіальної оборони. Підрозділу потрібні були стаціонарні телефони для роботи, втім виявилося, що знайти такі у столиці не так вже й просто - у киян переважно радіотелефони, а треба були апарати старого зразка - кнопочні чи дискові. Наша козятинчанка Людмила підтримала ініціативу подруги і кинула клич про допомогу. За лічені дні жінці вдалося зібрати сто телефонних апаратів.

«Дуже багато людей підключилося, в тому числі знайомих. Я їм надзвичайно вдячна. Моя знайома бухгалтер в ОСББ Дарія Комісарчук теж допомогла поширити повідомлення. У такий спосіб і назбирали необхідну кількість десь трохи більше, як за тиждень. Наразі ще багато хто хоче принести, але ми поки що завершили збір телефонів. Бо постала інша нагальна потреба — у тижневий термін назбирати АТС. Тому всю увагу поки що звертаємо на це. А потім, можливо, продовжимо збір телефонів — якщо буде замовлення», - розповіла Людмила Семенюк газеті «Вісник Козятинщини».

Якщо маєте міні АТС для зв'язку і можете віддати їх на потребу нашим військовим, телефонуйте за номером 0932876669.

Відео дня

 

Читайте також:

Благодійна акція та виставка-продаж: на Дні села у Білопіллі зібрали понад 13 тисяч на підтримку ЗСУ

За добу — понад 400 тис грн: козятинчанин Влад Сівак збирає кошти на ударний дрон аби помстися за Вінницю

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up