Астрологічний прогноз для владної еліти Козятина

  • Називаємо речі своїми іменами
  • Автор: Називаємо речі своїми іменами
  • З 2014 року редакцію знову очолила Тетяна Лозінська. Політика газети "RIA-Козятин" стала більш опозиційною до існуючої влади. В цьому блоці публікуються думки людей, які поділяє редакція.

  • access_time

Не встиг у 2017 році смажений, пардон, Вогняний Півень нас як треба клюнути, як йому на зміну Жовта Собака поспішає. Усі можливі засоби інформації зарясніли астрологічними прогнозами і гороскопами. Не зайвим буде і нам познайомитися з тим, що віщують зірки владній  еліті Козятина, щоб у всеозброєнні прийняти всі удари, вірніше, дари від міського голови & Ко.

Отже, розташування Козятина відносно Юпітера незаперечно передрікає третій рік профанацій, соррі, імітацій, вірніше, новацій і помітного прогресу в роботі нашої влади. Як і протягом двох попередніх років, наш мер невтомно витрачатиме міську казну направо і наліво, пардон, звичайно ж, на праве діло.

По шолому віртуальності

Свою прихильність молодому і прогресивному меру виявить Марс. Як показала остання сесія, протидіяти його зухвальству, з поки що не зрозумілих причин, перестали навіть такі опозиціонери, як Панчук і Рожук. Ображена на бездіяльність Марса Венера теж самоусунеться, і за таких умов ґвалтувати інтереси громади міста мер і його команда зможуть і в природній, і в неприродній способи.

Відтак, 2018 рік стане слушним моментом для реалізації найбезглуздіших, пардон, найамбітніших планів Пузиря. Наприклад, закупити кожному мешканцю міста по шолому віртуальної реальності. Пам’ятаєте, в казці про чарівника Смарагдового міста мудрий Гудвін зобов’язував жителів носити зелені окуляри. У такий спосіб він довгий час дурив усіх, що місто збудоване зі смарагду. Уявляєте, який ефект буде від шоломів віртуальної реальності в Козятині! Начепив – і насолоджуйся: вся передвиборна програма Пузиря, реалізована з перевиконанням!

У квитанціях за послуги з водопостачання обіцяні справедливі тарифи, а з кранів несмердюча водичка тече. Вулиці і двори від снігу почищені, тротуари пісочком посипані, причому не тільки там, де живе мер. Таким чином громада нарешті зможе побачити те, чого досі не могла розгледіти: вагомі результати виснажливої праці корумпованого мудака, соррі, мудрого керівника!

Але повернемося до астрологічного прогнозу щодо наших мучителів, пардон, наших правителів. 2018-й буде сприятливим для тих депутатів, хто з відданістю Бобіка служитиме на задніх лапках. Їх чекають підряди за завищеними розцінками, перебування на повному пансіоні за рахунок будинку пристарілих, паразитування на високооплачуваних, але нікому не потрібних посадах.

Собаки

Атрофія совісті і порядності, що посилиться в наступному році серед представників депутатського корпусу, допоможе їм, як і в цьому році, з олімпійським спокоєм реагувати на обурення своїх виборців задимленістю, зимовими колапсами на дорогах і тротуарах, численними нападами на дітей безпритульних собак.

До речі, про останніх. Політичну апатію опозиції і готовність до всього коаліції в 2018 році варто використати для суперпроекту з легалізації бродячих собак у місті. Для цього їх усього лише потрібно перефарбувати в жовтий колір. Роботи під міцний напій, соррі, під хороший настрій виконає ТОВ «100 послуг». І бігатимуть вулицями міста численні живі символи року Жовтої Собаки, а якщо і нападатимуть на людей, то це розцінюватиметься, як знак обраності постраждалого. Якщо все пройде «гуд», то можна буде піти далі: оголосити жовтих собак священними тваринами Козятина. Як корову в Індії. І це буде ще однією видатною перемогою нинішньої влади.

Озеленення

Протистояння Меркурія і Плутона сприятиме  проекту з озеленення. Аби уникнути повторення фіаско з туями, мер, за всіма ознаками, проводитиме цю процедуру особисто з кількома довіреними особами, переводячи свої кревно відкатані, типу чесно зароблені в американські «зелені». Масштаби такого варіанта індивідуального «озеленення» будуть збільшуватися з наближенням виборів.

Премія

У 2018 році бику, вірніше Тельцю за гороскопом Пузирю, не варто упустити можливість помочитися з усієї своєї висоти на гідність міської громади і встановити собі на весь рік премію, як мінімум 500% посадового окладу. А що? Громада ж в особі її представників і захисників–депутатів  ковтнула те, що в цьому році дороги почали ремонтувати восени, дим як валив з котельних, так і валить, перший-ліпший снігопад паралізував місто, а відлига перетворила його на Венецію — лише гондол не вистачає. Це при тому, що в міському бюджеті стільки грошей, що при продуманому керівництві про зимові колапси громада вже мала б забути. А  мер без будь-яких докорів сумління щомісячно отримує премію за зразкове виконання своїх обов’язків (тисяч сім, як мінімум, щоб ви знали)  і зробить правильно, встановивши собі з допомогою депутатів на наступний рік ще більший її розмір.

На відміну від мера і його найближчого оточення, міській громаді у 2018 році зірки віщують лише стабільність існуючих проблем, з чим вас і вітаємо!

Олекса Довбуш

Коментарі (1)
  • Vikgor Myslyakovsky

    Щось слабенько якось..... Невже то такий "типа" журналістський прфесіналізм... Більше схоже на те, що жаба дусить... Якось так...
Паразити на тілі листонош і населення України

Подивившись телепередачу «Формат України» за темою зарплат міністрів та їх заступників, керівників державних...

Спалював себе. Світив іншим. Пам`яті лікаря

Олександр Федорович Юхимчук народився в місті Козятин в сім`ї залізничників 7 лютого 1943 року. Закінчив Вінницький медінститут...

Неякісні послуги? Як і куди скаржитися

Трохи більше тижня тому, 6-го березня, відбулося засідання уряду з питань покращення бізнес-клімату в Україні. Одним з затверджених...

Від коштів, які надійшли до держбюджету за рахунок розмитнених автомобілів, держава у березні-квітні зробить додаткові виплати...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up