Коли переводять дітей до іншої школи...

  • Козятин післявиборний
  • Автор: Козятин післявиборний
  • Блог для розміщення всіх матеріалів надрукованих в газеті "RIA-Козятин" відносно роботи нової влади на чолі з новим міським головою Олександром Пузирем 

  • access_time

Останньою краплею в перебуванні мого сина в школі №1 стала розмова з людиною, якій я сильно довіряла. Мені було сказано, що “ситуацію з проблемою у харчуванні дітей у цій школі я дуже сильно перебільшую”.

У свій час (вересень-жовтень-2016) я два місяці роздавала дітям ці обіди. Повірте мені, я знаю їх якість. І не я одна була свідком негараздів у харчуванні, а й інші люди, причетні до кухні.

Отож людина, про яку йде мова, мені сказала, що ніхто з батьків мене не підтримає, що всі задоволенні харчуванням дітей. Окрім мене (!?).

Але моя дитина сама ходить у їдальню, знає про якість цих обідів. Не можна сказати: “Їж, бо воно смачне”. Не можна вчити дитину, що біле то є чорне, а чорне — біле.

На превеликий жаль, ніхто з батьків не хоче захищати права своїх дітей. Але цим вони підкреслюють свою готовність захищати незрозумілі “оборудки” директора школи?

Так от шановні, бажаю вам всього доброго! Щасливо залишатися! Якщо вам подобається, як ваших дітей харчують в школі №1, то на здоров’я. Я ж буду шукати тільки кращого для своєї дитини!

P. S. У 2016 році, до влади прийшов новий мер, почалися зміни. У школі №1 оголосили, що харчування дітей тепер буде платним. Уже і списки складали, хто буде їсти, а хто буде голодним. Усі готувалися здавати гроші. Я відвідала міського голову і висловила свою позицію відносно цього. Суть була такою: якщо фінансово не спроможна родина не може доплачувати 5-4 гривні щодня до виділених міськрадою коштів, то це несправедливо по відношенню до дітей. Дітей не можна ділити на тих, які будуть голодними, і ситих. На що мені мер сказав, що я забагато хочу, грошей на всіх немає.

Я зустрілася з міським депутатом мого округу Вадимом Рожуком, попросила допомоги. Він озвучив це питання на сесії, було вирішено годувати всіх дітей. За таку подію директорка школи привселюдно висловила своє обурення. Але, завдяки розумному депутату, виграли діти з бідніших родин.

Отож, не живіть ілюзіями! Директор школи, міський голова — нічого хорошого не зробили для ваших дітей і не зроблять! Тільки ви можете змінити життя своїх дітей! Усього доброго! Бажаю всім завжди оставатися людьми!

Лідія АЛІЄВА, мати третьокласника вже ліцею-школи

Коментарі (0)
Така собі стратегія «Стратегії» розвитку Козятина! Чому? Пояснюємо.

28 травня на сесії Козятинської міської ради, досить тихо, з мовчазної згоди більшості депутатів було припинено діяльність...

Міста у  розвинених країнах чисті й ошатні постійно, а до певних подій їх ще святково прикрашають. Жителі міст пострадянських...

Коли кнопки на калькуляторі западають... Схоже, пузиреботи знайшли новий спосіб потішити непомірне владне его свого...

День міста розпочався в Журбинцях

  Другий рік поспіль мешканці Козятинщини свято Купала відзначають в селі Журбинці. Цього року він припав на суботу,...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up