Ми маємо на місці вирощувати власних лідерів

Сьогодні, хто мешкає в зоні впевненого спокою від війни, у Львові мають зустріч з лідерами “Громадянської позиції ” (Гриценко), “Самопомочі” (Садовий), “Батьківщини” (Тимошенко), “Руху нових сил” (Саакашвілі) щодо координації дальших дій, відвернення країни від прірви, куди веде нинішня влада.

Усі вказані персони дали прес-конференцію для місцевих журналістів, інтерв'ю  місцевим каналам і радіо. До людей необхідно донести правду, бо центральні канали, що належать олігархам, більшість продукують лише дозовану владою інформацію.

Тепер ми знаємо, що влада оцінює перетинання кордону однією особою національною трагедією. А не контролювання кордону більш як 400 км, то так нічого не значимий епізод довжиною в більше 3-х років. Гуляють і снують туди-сюди сотні танків. Влаштовувати в Україні Іловайськи — це так, дрібниця? Десятки, сотні, тисячі вбитих солдатів — це така норма для війни?

До чого я веду, шановні жителі міста Козятина та району. Мені відомо, що на кордоні в Шегіні, Краківці, Львові перебували і продовжують перебувати жителі Козятинщини, яких я чекаю в редакції, щоб особисто з ними поговорити, взяти інтерв’ю. Чекаю їх розповідей — не залежно від партійної спрямованості, що відносять себе до націонал-демократично ліберальних поглядів організації облаштування держави України в цілому. Ми маємо тут на місці вирощувати власних лідерів, яких би сприймало все суспільство. Нам необхідні кризові менеджери в особі цілого державного апарату, який би правильно прогнозував можливий розвиток подій. А на основі прогнозування створювати ситуацію для покращення добробуту людей.

Висновок такий: Козятинщина в газеті “RIA-Козятин” має унікальну можливість висвітлювати повноцінно будь-які події та дії влади. Мета у нас одна — усунення недоліків, які заважають як розвитку громади в цілому, так і індивідуально.

Якщо ти хочеш змін до кращого, то пам’ятай, що все почалось зі слова. Приходь і формуй його. Ми ж будемо сприяти і щиро радіти Вашому успіху. Бо Ваш успіх — це наша родинна Українська перемога.

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура 14:04 Шукають 16-річну Аліну Саволюк Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:33 Не беріть у руки: у нашому районі розкидатимуть вакцини для імунізації диких тварин 11:00 Прикрашали весняне дерево і грали в старовинні ігри: фестиваль гаївок у Козятині photo_camera 10:04 Самгородчани стали переможцями III Міжнародного конкурсу мистецтв «VIRTUOS 09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up