Ми — за громадянську позицію!

 

Запрошуємо приєднуватись і проявляти свою соціальну зрілість в розбудові міста

Відбувся черговий схід осередку Громадянської позиції, що базується в місті Козятині.

 

Мета зустрічі була досягнута. Під час вільного спілкування, аналізу ситуації, що є, намічені плани розбудови партії. За багатьма пунктами програми “Козятин євромісто” призначено відповідальних осіб.  

Визнано, що програма, яка була затверджена до виборів, залишається актуальною і зараз. Зважаючи, що новообраний міський голова може здійснити свої проекти, що співпадають з нашими, лише за сприянням громади міста, запрошуємо приєднуватись  і проявляти свою соціальну зрілість в розбудові міста. Дзвоніть, пишіть, приходьте. Розповідайте, переконуйте і словом, і ділом.

Господи, хай буде так, як ти хочеш.

Тетяна ЛОЗІНСЬКА

Ми — за громадянську позицію!

13 листопада відбулося зібрання осередку партії “Громадянська позиція” (голова партії Тетяна Лозінська).

 

На зібранні піднімалось два питання: підсумки місцевих виборів і виконання проекту Тетяни Лозінської по благоустрою міста. Щодо місцевих виборів, виступаючі відзначили, що виборців стільки раз обманювали, що в проект не повірили. Та під час виборчих перегонів з кандидаткою боролися не завжди чесно. Але то вже історія.

Свої помилки зрозуміли, підступність інших побачили. І, як зауважила сама Тетяна Вікторівна, наша справа робити добрі діла для людей.

Що стосується самої партії. Заснована вона в 2008 році лідером партії “Громадянська позиція” Анатолієм Степановичем Гриценком. Головною метою створення організації було наведення порядку в країні. Хто такий Анатолій Гриценко, знають багато людей та велику підтримку він має тільки у Львівській області.

Хто  такий Анатолій Гриценко?

Це військовий. Свою трудову діяльність почав з Суворовського училища, яке закінчив також з відзнакою. Отримав кваліфікацію військового інженера. Служив  в Збройних силах. Потім знову навчання. Отримав вчену ступінь кандидата технологічних наук. Гриценко був начальником аналітичного управління при центральному штабі, але в 1993 році від’їздив по службі в США. Із слів самого Анатолія Степановича, він був викладачем в одному із військових університетів Америки. Повернувшись в Україну, став начальником управління військової безпеки та будівництва. З 1999 року — полковник Гриценко був затверджений президентом директором центру економічних і політичних досліджень. З 2004 року — політик.

Чому в парламент партія не потрапила

З лютого 2005 року — міністр оборони. Був міністром  в трьох урядах — Тимошенко, Єханурова, Януковича. На посту міністра Гриценко займався питаннями фінансування і реформування армії. За час його перебування на посту міністра оборони армія була вперше  профінансована в повному обсязі. А в 2006 році бюджет армії зріс на 50% і був таким вперше за останніх 15 років. Потім був конфлікт між Гриценком і Ющенком. Хоча сам факт конфлікту перший заперечував. Сказав, що президент просив для своєї охорони елітний підрозділ, на що отримав від Гриценка відмову.

Від того часу стали шукати корупцію і зловживання. І хоча нічого не було доведено, свого поста Гриценко лишився. Під час розслідування Гриценко викликав генпрокурора на дебати, але той відмовився. Зайнявши на останніх виборах президента 4 місце, на парламентських виборах в парламент партія “Громадянська позиція”  не потрапила. “Помогли” телевізійники, які  заявили, що Гриценко — це чийсь проект і це спрацювало.

Думаю, що коли б “Громадянська позиція” була б в парламенті, не доводилось би шукати голоси за знижку ренти, за газ. І “Батьківщина” вже могла б прозвітувати про ще одну перемогу.

Та прихильників “Громадянської позиції” можу запевнити, якщо буде добра воля і Анатолій Гриценко з’явиться на всіх телеекранах, буде мати рейтинг 8,2 по всій Україні, а не тільки у Львівській  області, дякуючи каналу “ЗІК”, що запрошує його регулярно.

В'ячеслав Гончарук

 

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up