Наступний на люстрацію — Вільчинський?

Тема про люстрацію залізничника, чиновника, керівника великого підприємства Козятина не завершилася. Зважаючи, що персонал організації до вкидання керівника в сміттєвий бак завалили скаргами вище керівництво та керівника профспілки пана Вільчинського. Однак звернення не набували розгляду. Навпаки, на колектив працівників обрушилась лава перевірок, різних атестацій, намагання звільнити не керівника, а робітників-лідерів, які вміють організувати навколишній простір.

Ми можемо констатувати, що проблема не вирішена. А весь колектив перебуває в межі червоної зони.

Так, того, хто залетів у сміттєвий бак, перемістили по роботі. Але керівництво згуртувалось, щоб знищити і розігнати згуртований колектив активними діями?

Розуміючи нетиповість ситуації, штаб Козятинських партизан провів спілкування серед персоналу. Проведені реальні тактичні навчання протидії свавіллю чиновників. Робочим роз’яснено, які виклики їх чекають і як цьому протистояти. Робочим гарантована безкоштовна юридична персональна консультація та персональний супровід в можливих судах.

Не розголошуючи прізвищ з міркувань особистої безпеки, та й сама тактика партизан не передбачає чванства, ми взяли інтерв’ю в одного із залізничників.

— То що ж все-таки відбулося і що чекати?

— Відбулося те, чого минути і обійти було не можливо. Усі, як один, взяли за шкіру знахабнілого чиновника та вкинули в сміттєвий бак. Це все було зроблено публічно, запрошено регіональну пресу. За що ми дякуємо, зокрема, персоналу “RIA-Козятин”.

— Чому не спрацював профспілковий комітет як миротворець?

— Змилуйтесь, який профспілковий комітет з Вільчинським!? Та то ж кегебіст (агент Кремля і Януковича), який злочинно захопив посаду шляхом порушення всіх норм діючого законодавства. Я вірю, що ми його ще будемо судити. Сам факт: кегебіст не був членом профспілки, тому його вибори на цю посаду — це злочинна діяльність, як того кума, що впарив нам свого керівника. Тому профспілка Козятина по суті не відповідає своєму призначенню. Як мінімум, доки не переберуть нелегітимно сівшого на цю посаду. Тому, чекайте потрясінь ще більших. Вільчинський не справився з цією задачею. Мало того, він цього робити і не буде. А, якщо наїде на нас з розправою, то ми організуємо на нього полювання, щоб, як мінімум, вкинути в сміттєвий бак. І нічого, що у нього вага більше 100 кілограмів. У нас є крепкі хлопці і ми вже видалили з себе холопську натуру. Що і показали на ділі.

Слава нації! Слава Україні! Ось так і не інакше.

Коментарі (0)

За кермування у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння тепер накладуть штраф у розмірі від 17 тис. грн...

Я пережив шок навіть в тих місцях, в яких не сподівався. Перебуваючи у відрядженнях в різних країнах шенген-зони, дякуючи...

Сьогодні є всі підстави вважати Марківці Козятинського району селом, де страждають діти. Ще не завершилась судовим вироком...

У спецпідрозділу «морські котики» американських ВМС є одна спеціальна вправа – потрібно 5 хвилин протриматися...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up