Не соромно бути бідними — соромно бути дешевими

  • Називаємо речі своїми іменами
  • Автор: Називаємо речі своїми іменами
  • З 2014 року редакцію знову очолила Тетяна Лозінська. Політика газети "RIA-Козятин" стала більш опозиційною до існуючої влади. В цьому блоці публікуються думки людей, які поділяє редакція.

  • access_time

Декомунізація пройшла. Змінились назви вулиць. Але не змінилась, на жаль, людська свідомість. Радянський Союз пустив глибоке коріння в головах людей. Нічого особливо не змінилось з ленінських часів. Тоді будь-яке досягнення було досягненням комуністичної партії. А тепер будь-яке досягнення — це досягнення партії "Батьківщина" (?).

Хочемо нагадати: майданчики, лавочки, пісочниці купуються за кошти платників податків, тобто звичайних людей! Майданчик з фотозвіту (у Фейсбуці) Матвіюка (радника) нічим не особливий. Він також був придбаний за кошти громади. І в цій роботі також нічого особливого немає. Це повинно бути буденною, повсякденною роботою влади. І такі майданчики повинні стояти в кожному дворі, а не виставлятись в соцмережах як подія року.

Натомість, біля цього майданчика фотографувались і піарились всі, хто не лінувався. Цю заслугу собі приписала і міська влада, і провладна ГО "Зміни Козятин", і провладна ГО "Територія добра", і обласні депутати від партії "Самопоміч", і голова АТОшників, а депутат Малішевський ходив по вулицях і просив, щоб похвалили його, бо він цемент носив.

Соромно! І це представники влади і ті, хто рветься до влади! Соромно і дешево!

Уявімо собі, що комунальники відремонтували унітаз, а потім всі гуртом побігли біля нього фотографуватися. Ще й відсвяткували, з шашликами і клоунами. Типу відзвітували про свою роботу. Або швидка допомога привезла хворого до лікарні, і на честь такої знакової події всі медпрацівники поробили селфі з лежачим, а потім вибігли на вулицю і влаштували феєрверки.

Ось так навколо одного нещасного майданчика влаштували цілий владний шабаш.

Глибоко ще сидить в головах людей Радянський Союз. Все базується на піарі і понтах.

"НЕ СОРОМНО БУТИ БІДНИМ - СОРОМНО БУТИ ДЕШЕВИМ"

P.S. Пропонуємо провести наступну піар-фотосесію біля ТУЙ у сквері ім. Пушкіна. Чи може вони уже пішли на дрова для приготування шашликів?

 

З повагою до чесних людей, НЕМА ДУРНИХ!

 
Коментарі (0)
Паразити на тілі листонош і населення України

Подивившись телепередачу «Формат України» за темою зарплат міністрів та їх заступників, керівників державних...

Спалював себе. Світив іншим. Пам`яті лікаря

Олександр Федорович Юхимчук народився в місті Козятин в сім`ї залізничників 7 лютого 1943 року. Закінчив Вінницький медінститут...

Неякісні послуги? Як і куди скаржитися

Трохи більше тижня тому, 6-го березня, відбулося засідання уряду з питань покращення бізнес-клімату в Україні. Одним з затверджених...

Від коштів, які надійшли до держбюджету за рахунок розмитнених автомобілів, держава у березні-квітні зробить додаткові виплати...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up