За стійкість нації маємо нагороду від Бога

Чемпіонат світу з футболу, учасником якого Україна не стала, ще триває і з часом завершиться. Фактично українці отримали найвагомішу перемогу, що віками буде позитивно впливати на хід історії української нації. Як показує практика, новини про спорт та їх досягнення живуть місяць. Не більше. А вербальне звернення “Слава Україні!” (яке пролунало після перемоги хорватів над російськими футболістами) залишиться назавжди. Тепер воно прописане англійською мовою “Glory to Ukraine!”

і прив’язується до нашої нації, як прописані історично до французів: Vive de France!, до американців: God bless America! та до поляків — Jeszcze Polska nie zginęła!

Гасло виказане для поваги нації особистостей Домагой Віда та Огнєн Вукоєвич, що досягли вагомих висот у футболі, пов’язаного з Україною.

Ми руками ворога (необхідно дякувати Кремлю) зуміли ототожнити себе для всього світу, що Україна — це держава, а титульна нація в ній — українці. Ми воюємо, а вірніше — тримаємо оборону проти Російської Імперії, що значно переважає нас чисельним та економічним потенціалами. Весь світ без перебільшень тепер капіталізував слоган української нації ”Слава Україні!” Бажанням знищити та уярмити нас, Кремль відстрелив своє жало і встромив його вже в гнилу основу імперії, що невпинно руйнується.

Такі прогнилі корумповані структури, як ФІФА (з прогинанням, підлабузництвом), маючи лише одну мету: “Станемо в будь-яку позу за ваші гроші перед Путіним”, намагаються принизити і знищити двох хорватів. Навалилися на них своєю потужною структурою та всією Російською імперією.

Таким чином жертовність Домагой Віда та Огнєн Вукоєвича завершилась повним успіхом для Української нації. Нам, українцям, через громадські організації, футбольних фанатів, та інші можливі об’єднання та структури необхідно мобілізувати зусилля по їх захисту. Захищаючи їх, ми боронимо себе.

За роки війни на сході України проти волі чиновників (сьогоднішньої України) тисячі, мільйони людей усього світу прониклись повагою до Української нації.

Корумпована державна структура України разом із Путіним та корупційним органом ФіФА підняли на високий рівень національну ідею українців.

Мета українців — стати організованим державним та національним суспільством, що буде гідним партнером для сусідніх держав, інтегруючи високорозвинені технології, які мають прогресувати і прогресують тепер у світі. А, влившись знову у Російську імперію, в українців лише одна перспектива — бути вертухаями, бігаючи з автоматом Калашникова, помираючи на неймовірно великих просторах Росії.

Слава нації! Слава Україні!

Коментарі (0)

Хлопці горіли, рили, палили, пили чай з побратимом, якого ранком відправляли додому 200-тим грузом. У них є колеги по зброї,...

Якщо ти мешкаєш поряд з пожежною частиною, це не значить, що тобі не потрібен вогнегасник. Хто б сперечався. А от коли йдеться...

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. У народі говорять: «Покрова накриває...

Учора на Козятинщині відбулося урочисте закладання першої сваї фундаменту під будівництво елеватора. Місцем події стало село...

Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up