Для реалізації своїх мрій Ірині Лобозінській треба було їхати в столицю

Для реалізації своїх мрій Ірині Лобозінській треба було їхати в столицю
  • Ірина Кос-Лобозінська киянка з козятинським корінням. У нашому місті пройшло її дитинство і юність.
  • В Козятині вона зробила перші кроки у мистецтві рухів тіла. Відчувала, що в хореографії має великий потенціал і для подальшого росту приїхала в столицю.
  • Зараз вона може сказати, що через війну, лише частково збулися її мрії.

Минулої неділі 21 травня 2023 року у місті Києві відбувся Всеукраїнський дитячий фестиваль мистецтв «Лавина Талантів «В конкурсі брали участь студія сучасного танцю коледж «Кияночка Л» хореографа Ірини Кос-Лобозінської. Її танцювальні колективи на цих змаганнях вибороли одне 1 місце і 2 других місця.

Не відстає від мами Іри в здобутті дипломів та титулів і її син Гліб.

Відео дня

 Недавно він став чемпіоном району з рукопашного бою, призером Кубка Києва та чемпіоном рукопашного бою з легкого контакту.

Про здобутки сина сама Ірина сказала так —Коли лунає гімн України після таких ночей, хочеться плакати. А коли він лунає в честь дітей, нашого майбутнього хочеться, лише дякувати тим, завдяки кому ці діти живі. Вітаю сина з такою важливою перемогою  і глибоко дякую воїнам ЗСУ за можливість змагатися дітям.

Зараз наша землячка готується до Першого, благодійного Міжнародного відкритого конкурсу-фестивалю хореографічного мистецтва «Ukraine Terpsichore»

який відбудеться 14.06.2023р. (ОФЛАЙН/ОНЛАЙН) Соло, дует, мала форма, велика форма

Тож побажаємо хореографу з козятинським корінням удачі  



 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up