Горлиця відсвяткувала 10-річний ювілей на день бібліотекаря

Горлиця відсвяткувала 10-річний ювілей на день бібліотекаря

В останній день вересня українські бібліотекарі святкують своє професійне свято. Серед святкуючих – завідуюча бібліотеки села Сигнал Лариса Мельник. У неї подвійне свято: крім професійного, сьогодні 10 років з дня заснування  вокального гурту «Горлиця» Сигнальського будинку культури, у якому вона співає.

В бібліотеці зібралося найближче оточення артистів і шанувальники інформаційного, культурно-освітнього закладу. Гості стали думати-гадати кого ж їм вітати першого:  представницю джерела інформації Ларису Мельник чи «Горлицю» з ювілеєм. Порадившись, гості стали вітати Ларису Павлівну і ювілярів по черзі. Першим взяв слово друг вокального ансамблю і бібліотеки фермер з Махаринець Сергій Бенедичук зі своїм сімейством: 

– В останні дні вересня для моєї родини вже стало традицією вітати чудову жінку Ларису Павлівну Мельник з її професйним святом з Днем Бібліотекаря. Ми всією сім’єю кожного року чекаємо цей день з нетерпінням. Дякую, що завдяки їй я маю системну колекцію джерел інформації, яка дає нам можливість навчатися та розвиватися.

Свято бібліотекаря кожен рік співпадає ще з однією датою День заснування гурту «Горлиця» в цьому році у співочого колективу 10 річний ювілей. Хочу ще раз привітати весь колектив талановитих жінок з ювілеєм, – казав Сергій Бенедичук. 

Відео дня

До слів батька приєдналася донька Олександра. Вона для «Горлиці» і пані Лариси прочитала вірш, який склала по дорозі в Сигнал.

До привітань долучилась і кандидат на посаду міського голови Ірина Колесник. Навіть якось дивно бачити Ірину Миколаївну та без подарунків. Як вона пояснила присутнім нині будь-який подарунок може розцінюватися як підкуп виборців. 

– Ми не останній день бачимось, все у нас попереду. Тому прийміть словесні привітання, – сказала вона.

Подарунок у відповідь дали й ювіляри. Вони в умовах карантину для гостей організували невеличкий концерт Української народної пісні.  Ясна річ, що самі артисти співали без масок. Хороші вокалісти співають без підсилювачів і в живу.

Після концерту ми запитали бібліотекаря чи багато відвідувачів користуються послугами бібліотеки.

— Для такого населеного пункту, як Сигнал, навіть багато читачів. Так, з інтернету можна скачати багато інформації. Тільки трапляються  випадки, коли в інтернеті потрібної інформації немає, тому що її туди ніхто не заклав. А в книзі можна знайти. Послугами бібліотек люди таки користуються, – сказала наостанок нашої зустрічі завідувач сільського книгосховища

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Марія Кулеша

    Вітаю!)
  • Олена Іванчишина

    Вітаю!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up