Заслужена артистка естрадного мистецтва Нелла Літвінова відсвяткувала ювілей

Заслужена артистка естрадного мистецтва Нелла Літвінова відсвяткувала ювілей
  • До свого дня народження козятинчанка Нелла Літвінова дала сольний концерт у міському будинку культури.
  • Співачці надарували стільки квітів, що букети ледве вмістилися в руках.
  • Розповідаємо, як пройшов захід

Нелла Літвінова неймовірно артистична, елегантна та витончена. Про неї сміливо можна сказати жінка-енерджайзер, адже її переповнюють енергія і бажання творити. Нещодавно талановитій козятинчанці виповнилося 70 і свій День народження вона вирішила відсвяткувати не у колі друзів, а на сцені.

Сольний концерт, приурочений до ювілею заслуженої артистки естрадного мистецтва України відбувся у суботу, 30 жовтня. У міському будинку культури зібралися однокласники, друзі та люди, які знають ювілярку вже багато років.

Відео дня

Ведуча Ольга Шклярська оголосила про вихід співачки.

Нелла Літвінова з’явилася на сцені у довгій чорній сукні і червоних туфлях. Щойно співачка вийшла з-за лаштунків, люди у залі почали гучно аплодувати. Зазвучала пісня Софії Ротару «Одна калина». Після цього Нелла Літвінова привітала усіх, хто прийшов до неї на свято.

— Мені надзвичайно приємно вітати вас у цій красивій залі в такий гарний-прегарний сонячний осінній день, — сказала Літвінова. — Я довго чекала на такий день і на зустріч з вами. А прийшла я до вас з тим сокровенним скарбом, який пронесла через все своє життя. Це — пісня. Від душі я дарую пісні вам, молодим і сивочолим. Тож відпочивайте, насолоджуйтесь.

Співачка виконала декілька патріотичних пісень, присвячених нашій країні, Небесній сотні, вдовам військових, які загинули в АТО/ООС. Час від часу траплялися технічні неполадки — переривалася фонограма. Втім це не вибило співачку з колії.

На завершення першої частини концерту ювілярку вітали зі святом. Першою до мікрофона вийшла начальниця відділу культури Світлана Рибінська.

— Я тішуся тим, що ви саме мистецтво, саме музику обрали своїм захопленням, — сказала Рибінська. — Я переконана, що це є джерело вашого натхнення, вашої енергії, вашої краси, вашої молодості. Спостерігаючи за тим, що відбувається зараз на сцені, кожен може сказати, що ви дуже енергійна, ви дуже молода і ви дуже красива жінка.

Начальниця відділу культури нагородила Неллу Літвінову грамотою міської ради і подарувала букет червоних троянд.

До вітального слова запросили Раїсу Мельницьку, заступницю голови міської організації ветеранів. Вона також нагородила співачку грамотою.

— Я рада, що у цей день мені випала честь вручити тобі грамоту і привітати особисто, бо ми вже багато-багато років знайомі, дуже багато років сиділи в одному кабінеті, тому я тебе знаю, можливо, дещо краще, ніж інші, — сказала Мельницька. — Але я хочу сказати, що твоя енергія не зникає. Ти така ж активна, молода, запальна. І я хочу, щоб і надалі тобі ще на багато-багато років вистачило твоєї бадьорості. Здоров’я і щастя тобі.

Слова привітань сказала також директор міського терцентру Ольга Дацюк і подарувала ювілярці квіти.

— Неллочко, вітаємо вас з вашим ювілеєм, пишаємося вами і зичимо вам наснаги на нові творчі звершення, невичерпної енергії, міцного здоров’я і всеосяжної любові, — сказала Дацюк. — Залишайтеся ще довго такою красивою, такою талановитою, енергійною. Ви є для нас всіх, для представників різних поколінь гарним прикладом того, як можна не старіти, як можна не сумувати.

На сцену вийшли учасниці гурту «Козятинські вечорниці» і разом з іменинницею заспівали «Сини України».

Після цього Нелла Літвінова пішла за лаштунки, а «Козятинські вечорниці» заспівали пісню «Сердце, тебе не хочется покоя» з радянського фільму «Веселі хлоп’ята», яку переробили під привітання з днем народження для козятинчанки.

Поки «Козятинські вечорниці» розважали гостей, співачка перевдягнулася і вийшла до глядачів у синій сукні. Учасниці «Козятинських вечорниць» подарували їй квіти.

На сцену покликали однокласницю іменинниці, Тетяну Тіхомірову. Жінки разом заспівали пісню молдавською мовою, яку знають ще зі школи. Це був чи не найзворушливіший момент за весь творчий вечір. Глядачі у залі аплодували. Тетяна згадала шкільні роки.

— Ми з шести років знайомі, бо в 6 років пішли в школу, — сказала жінка. — Колись запросила мене в гості, шестирічні, маленькі ще були, а Неля ще на Матросова жила, погуляли, і вона пішла додому, а я не знала, як в центр добратися, я ж то біля школи жила. Загубилася. Брат, царство йому небесне, його вже нема, знайшов і привіз мене.

Тетяна Тіхомірова привітала подругу від себе та усіх однокласників і подякувала гостям, які завітали на творчий вечір.

Чимало людей прийшли на концерт із квітами. Дехто дарував їх під час виступу, дехто вже після.

Нелла Літвінова заспівала декілька пісень про кохання.

Після цього на сцені знову з’явилися «Козятинські вечорниці». Поки вони співали, Нелла Літвінова перевдягнулася у вишиванку і повернулася до глядачів.

Втім на початку заключної частини концерту знову вийшла з ладу фонограма. Глядачі підбадьорювали іменинницю. «Нелла, ти ж гарно співаєш, співай без музики», — гукали люди з залу. Тож довелося перейти до наступної пісні.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Нелла Литвинова

    ОЛЕНКО, то це фото набагато краще, хоча б не видно, що там за лаштунками.
  • Нелла Литвинова

    Артурчик, внучок, хотіла б я бачити тебе в 70 років....Напевно я тебе представляю яким ти будеш в мої роки - з соцнакопиченням, з трудовим мозолем (пузо), слащаве лице , аж тріскає від жиру, такий собі карапузик-пузирчик, який перед носом своїм нічого не бачить, себе теж, а когось може критикувати. А на пенсію мені не потрібно іти, я уже 15 років відпочиваю після 40 років безперервного трудового стажу, це ти напевно безробітній бідненький, не маєш чим зайнятись, тільки і залишається критикувати когось, а не себе...у мами з папою грошенята просити на сигарети та спиртне...Так ? Тому що якби ти був нормальний пацан, то ти б не скривав свій фейс,
  • Artur Edu

    Так як я і писав раніше - тільки її знайомі прийшли. Співачка каверів не заохотила молодь, вона їм не цікава. Коли артист виступає перед пустим залом - це творча смерть. Пора вже на пенсію йти та дати нам всім відпочити від себе. На жаль у синій сукні відтворювачка чужих пісень виглядала як сосиска в оболонці. Схаменіться, та вдягайте вбрання відповідно до віку.

keyboard_arrow_up