Бебі-буму не буде. В Україні завагітніло 68 тисяч жінок. Яка народжуваність у нас?

Бебі-буму не буде. В Україні завагітніло 68 тисяч жінок. Яка народжуваність у нас?
  • Бебі-бум в переводі на українську мову означає дітопад або великий приріст населення.
  • Після повномасштабного російського вторгнення народжуваність в Україні порівняно з 2021 роком різко упала тому що жінки замість того щоб народжувати дітей пішли захищати українську землю.
  • Зате не збавляють темпу в пологовому відділення нашого міста

Як повідомила головний спеціаліст Козятинського відділу ДРАЦС Хмільницького району вінницької області Центрального Міжрегіонального управління Міністерства юстиції м. Київ Оксана Долюк, за 2022 рік в нашому місті народилося 392 немовлят —195 хлопчиків та —197 дівчаток. Коли за статистикою в Україні на кожних народжених 100 дівчаток припадає 109 хлопчиків то у нашому місті майже повна гендерна рівність.

Дівчаток батьки найчастіше називали — Софія, Мілана, Соломія, Анастасія, Олександра. Хлопчики — Давід, Максим, Матвій, Олександр, Мирослав

З рідковживаних — Лада, Аделіна, Андріана, Ясмін, Жасмін, Мікаєла, Амалія, Стефанія, Віолета, та подвійне ім’я Варвара-Вікторія. Хлопчики — Дамір, Роберт, Мойсей,Устим, Амір, Дем’ян. Зареєстровано — 431 шлюб і тільки — 33 розлучення.

Відео дня

У Новорічну ніч року Чорного водяного кролика першим на світ Божий і на радість батькам народився хлопчик., а у відділі Козятинського ДРАЦСу від початку року зареєстровано 7 немовлят. Це — Христинка, Вікторія, Даніела та Неоніла серед дівчаток і Олександр Данило, та Михайло серед хлопчиків.

Від початку року станом на 6-те січня у нас зареєстровано 3 шлюби і першими на весільний рушник в Новому році стали захисник України В’ячеслав та його кохана Олена. Молодята, як тільки отримали свідоцтво про створення сім’ї пішли на фотосесію до лавки закоханих, що на площі.

З інших цікавих відомостей за останнім переписом населення в Україні 22 мільйони 441 тисяча чоловіків і 26 мільйонів осіб прекрасної статі. За повідомленням НСЗУ (Національна служба здоров’я України) у 2022 році від початку повномасштабного вторгнення по 6 жовтня 2022 року в Україні завагітніло 68 тисяч 277 жінок, що більш, як удвічі менше ніж за аналогічний період 2021 року

За повідомленням командувача ООС Сергія Наєва у ЗСУ перебувають більше 40 тисяч жінок із них 8 тисяч перебувають на офіцерських посадах. і 5 тисяч жінок воюють на передовій

Додамо,  1 січня о 00-30 на світ з’явився Денис, хлопчик вагою 4, 49 кг та 58 см на зріст. Мама і хлоп‘я почуваються добре.

Читайте також:

Протягом 2022 року в Козятинській громаді народилось 205 малюків

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up