Козятинці вийшли на страйк — терпіти нема сили

Козятинці вийшли на страйк — терпіти нема сили

Містяни страйкують проти закриття Центральної районної лікарні. Дружно сканували під стінами міськ-  та райради — "Банду геть! Ганьба!"

Відео дня

Близько півтисячі козятинців зібралися біля пам'ятника Михайлу Грушевському  о 15.00. Потім всі вирушили на Центральну площу.

Люди  поставили ультиматум: якщо очільники міста та району не потурбуються про збереження лікарні, то блокуватиметься рух транспорту на залізниці. Козятинці вийдуть на площу у четвер, на 15.00

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Галина Яроцкая

    так вам и надо

    PoMaryna Lytvynchuk reply Галина Яроцкая

    а что так ?
  • Валентин Юрчак

    Вот так в социальной борьбе и вырабатывается классовое сознание масс. Ни Порошенко, ни Гройсман, ни американка Супрун не сделают жизнь лучше. Только сами.
  • Анонім

    А чому в лавах протестуючих заступник мера Вечеря? Рішив очолити революцію в Козятині. Спасає від народного гніву  задниці пузира, мафіка і оркуши.
  • Гость

    Правильно делают! Если местная власть ( если этих ..... можно так назвать) ничего не делает для людей ( жителей) города, то пора уже самому народу заняться наведением порядка в городе. А мера с его свитой  пеньком под зад.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:00 Цей день в історії, 4 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up