“Леви” прославляють наше місто

“Леви” прославляють наше місто

Минулої суботи в місті Іллінці відбувся футбольний турнір з міні-футболу серед дитячих спортивних шкіл Вінницької області. Команду нашого краю представляли Козятинські “Леви” ("Назаряне").

Забігаючи вперед, скажу, що команда нашого міста фінішувала другою. Зігравши внічию з місцевими футболістами з рахунком 3:3 та перемігши вінничан з рахунком 5:2, наші стали першими в групі і вийшли у фінал. Крім них і господарів турніру, в змаганнях взяли участь футбольні команди міст Ладижина, Липовця, Брацлава, Вінниці.

Спочатку всі учасники змагань були розбиті на дві групи по три учасники в кожній. Першу трійку утворили спортсмени з Іллінців, Козятина, та Вінниці. Другу трійку склали спортивні колективи Ладижина, Липовця, Брацлава. Суперниками козятинських “Левів” і “Ниви” з Вінниці були футболісти на рік доросліші. Усі учасники турніру за круговою системою в групах визначили фінальну четвірку, де переможці груп зіграли у фіналі. А команди, які в своїх групах зайняли другі місця, розіграли між собою третє місце. Спочатку визначали бронзового призера. Ними стали семирічні футболісти Вінницької “Ниви”, які лиш у післяматчевих пенальті переграли ладижинців. Основний час між ними закінчився з рахунком 3:3.

А у фіналі турніру шістьох команд зустрілися переможці груп: футболісти Козятина та Липовця. Зіграли з рахунком 1:3, зайнявши друге місце на престижному турнірі. Це великий успіх вихованців тренера Руслана Гуменюка.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • городянин

    і знову - нуль реакції міської влади...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up