Майже півстоліття віддав залізниці. Помер Почесний залізничник з Махнівки Віталій Босняк

Майже півстоліття віддав залізниці. Помер Почесний залізничник з Махнівки Віталій Босняк
  • На 87-році життя помер Почесний залізничник Віталій Босняк, що присвятив своє життя розбудові залізничної галузі у Козятині
  • Згадаємо нашого земляка, який майже півстоліття віддав залізниці.

Сумну звістку повідомила Козятинська міська ТГ. Як йдеться у дописі Віталій Босняк  народився 12 жовтня 1936 року в селі Комсомольському (тепер — Махнівка) Козятинського району Вінницької області.

Майже півстоліття Віталій Степанович віддав залізниці. Розпочав трудову діяльність на залізничному транспорті у липні 1958 року електромонтером електростанції Козятин-1 Козятинського відділку Південно-Західної залізниці. За період багаторічної та сумлінної праці працював черговим у щитовій, техніком електростанції Козятин-1, електромеханіком тягової підстанції станції Сухоліси, майстром електростанції Козятин-1, електромеханіком кабельного господарства ремонтно-ревізійної дільниці. 35 років, з травня 1968 року по день звільнення у зв’язку з виходом на пенсію за віком у червні 2003 року, Віталій Степанович обіймав посаду начальника Козятинського району електропостачання Козятинської дистанції електропостачання Південно-Західної залізниці.

— За час бездоганної праці у дистанції електропостачання зарекомендував себе здібним, технічно грамотним, ініціативним, принциповим керівником, вимогливим до себе і підлеглих, Оперативно приймав необхідні рішення у надзвичайних ситуаціях. Користувався повагою у колективі дистанції. Навчив не одне покоління висококваліфікованих енергетиків, які працюють у дистанції по теперішній час. Під керівництвом Віталія Степановича Босняка після будівельних робіт було здійснено реконструкцію електропостачання частини підприємств залізничного вузла станції Козятин, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Віталій Степанович неодноразово заохочувався керівництвом Козятинського відділку залізниці, Південно-Західної залізниці. У 1998 році йому присвоїли звання «Почесний залізничник».

— Світлий, добрий спомин про Віталія Степановича Босняка завжди житиме в серцях усіх, хто його знав та поважав. Царство Небесне і вічна пам’ять!

Нагадаємо, пішов з життя колишній 1 секретар Козятинського району Геннадій Дубенков

Читайте також:

«Вона — людина-усмішка». Пам'яті Лілії Крилової

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ирина Скрит

    Царство небесне і вічна пам'ять.
  • Наталия Панчук

    Царство небесне і вічна пам'ять ... Співчуття рідним.

keyboard_arrow_up