Мешканці вимагають бійцівських псів вигулювати в намордниках

Мешканці вимагають бійцівських псів вигулювати в намордниках

У редакцію газети “RIA-Козятин” звернулася мешканка нашого міста Валентина. Вона повідомила, що її сусіди Микола та Світлана вигулюють великого бійцівського пса без намордника і нашийника.

Мешканці вимагають бійцівських псів вигулювати в намордниках

У редакцію газети “RIA-Козятин” звернулася мешканка нашого міста Валентина. Вона повідомила, що її сусіди Микола та Світлана вигулюють великого бійцівського пса без намордника і нашийника. За словами пані Валентини, вона зверталася до правоохоронців, але ті не реагують належним чином. Після усного звернення до нового керівництва поліції, було досягнуто домовленості, що правоохоронці переперевірять інформацію.

Ми ж через два тижні провели власне журналістське розслідування.

Відео дня

Сусіди — це близькі люди, адже іноді саме вони бувають ближчі за родичів (як за почуттям, так і за відстанню). Прикро, коли сусіди між собою конфліктують.

Виявилося, що Микола вигулює свого улюбленця без намордника, тому що впевнений — пес нікого не зачепить. І представники преси переконались, що це дуже миролюбивий собака. Для нього байдужі навіть коти. Та справа в тому, що не всі знають його собачі наміри.  А людина, що зустрічається з цим собакою вперше, може перелякатися. І права пані Валентина в тому, що вимагає від своїх сусідів виконувати правила вигулювання собак.

Думки сусідів відносно безпеки в проживанні по сусідству з бійцівським собакою, розділились. Наприклад, пан Олександр нікого не підтримує, але обурений на мешканців будинку, які підгодовують безпритульних тварин. А ось пан Леонід підтримав Валентину, на відміну від інших, які не бояться пса без намордника.

Натомість, після чергової профілактичної бесіди правоохоронців з Миколою, його собака на ланцюжку і з намордником.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мельник Ольга

    Моя особиста думка, як власниці собаки, також бійцівської породи: собака повинна бути на поводку, але без намордника. Пояснюю чому. На поводку, щоб бути впевненим, що ваш пес має з вами зв"язок, і це гарантія того, що ви зможете його втримати, а без намордника, тому, що вулиці просто переповнені бродячими обезбашенними собаками, які нападають без попередження, інколи зграями. Я не ворог своїй собаці, вона повинна мати змогу захистити і мене і себе.  Згодна, що наше місто переповнене кволими на голову господарями. А ще б було б не могано, мати місце, де можна без вагань відбустити свого пса побігати, погратись.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up