Минуло 25 років з дня трагічної смерті директора Глуховецького каолінового комбінату Богачука Костянтина

Минуло 25 років з дня трагічної смерті директора Глуховецького каолінового комбінату Богачука Костянтина
  • У суботу, 25 лютого минуло 25 років з дня трагічної смерті генерального директора Глуховецького гірничо-збагачувального каолінового комбінату Богачука Костянтина Григоровича.
  • Земляки згадують про здобутки та успіхи мудрого керівника

На сторінці Глуховецька об'єднана територіальна громада згадали про 25 річницю від дня трагічної смерті генерального директора Глуховецького гірничо-збагачувального каолінового комбінату Костянтина Богачука .

— За роки його роботи на керівній посаді селище швидко розвивалось: зводились багатоповерхові будинки — житло для працівників, будувались дитсадок, приміщення нової школи, лікарня. Значна увага приділялась розвитку інфраструктури та благоустрою Глуховець. Костянтин Григорович був авторитетним керівником та мудрим наставником, його почуттю такту і таланту міг позаздрити кожен. Спогади про нього, який чесно прожив своє життя, залишивши по собі плоди своїх добрих справ, завжди будуть сильнішими за смерть. Світла йому пам'ять, — йдеться у дописі.

Що пишуть про Костянтина Богачука його земляки

«Царство Небесне і Вічна пам'ять... Такої Людини в селі більше не буде ніколи! Усі хочуть влади, але при цьому нічого не роблять!? Навіщо тоді такі при владі?! Бог їм суддя...»

Відео дня

«Втратив життя, бо став на шляху прихватизаторів каолнкомбінату не зміг зробити підприємство власністю працівників підприємства...»

«Костянтин Григорович був мудрою і доброю людиною,досвідченим керівником і організатором.Про його внесок в розвиток підприємства і села можна говорити багато.Вагомий внесок Богачука К.Г.і колективу в розвиток Козятинщини,зокрема в будівництво дитячого табору Пролісок,відбудову сіл Воскодавинці,Юрівка,Мала Клітинка, Кашперівка та багато інших. Вічна і світла йому пам'ять!Царство небесне!»

«Дуже шкода,бо був керівник на своєму місці.Завжди умів вислухати і допомогти,до цієї пори не можна змиритися з такою трагедією.Страшний світ,в якому ми живемо, на жаль»

Нагадаємо про Козятинчан, які увійшли в історію України

Читайте також:

«Мене й досі не покидає відчуття, що він поряд»: минуло 40 днів, як відійшов у вічність Сергій Стратійчук

Померла Лідія Заєць, яка все своє трудове життя пов'язала з козятинським будинком культур

На 54-му році життя померла депутат Хмільницької районної ради 8 скликання, козятинчанка  Лілія Крилова

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up