Народ вимагає мисок!

Народ вимагає мисок!

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернулися обурені мешканці міста з проханням повідомити меру ще раз через газету, що вже майже два місяці на  вулиці Катукова лежать спиляні тополі.

До самих дерев городяни нічого не мають. Якби вони лежали не на тротуарі, то хай би так вже й було. Але прохідна його частина закидана. А залізничний насип, по якому люди протоптали собі новий шлях, сильно запилений. Люди так роз’їздили його, що пройти та не забруднитися просто неможливо.

— Ідучи тим шляхом, приходимо на роботу, — каже пані Інна. — Що перше спадає на думку, то це, як вимити від того пилу ноги. Можна було б помити ноги під краном та вода холодна, - підхоплює розмову ще одна співробітниця тієї ж сфери. Можливо, після вашої публікації в газеті на підприємства нашого міста видадуть миски для миття ніг. Ми будемо гріти в них воду на сонці і тоді нам ніякий пил не буде страшний. І владі подякуємо за турботу та розуміння.

Галина КАСЯНІВСЬКА

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up