Насправді парку ставлять слабеньку трійку

Насправді парку ставлять слабеньку трійку

Наші соц. опитування

На дворі третя декада березня. Ще пройде якийсь тиждень чи два і весна в повний голос заявить про свої права. А центральний парк нашого міста не готовий для відпочинку людей. За оцінками громади міста, наш парк не прибраний і має закритий туалет. З туалетом у влади є відмазка. Його відкривають в літній період. Та біля туалету з дозволу міської ради в минулому році працювала “кав’ярня”-карикатура. Залишились після її діяльності кучі сміття і напис відповідний: “Наше місто”

Майданчик, де проходила дискотека, нагадує собою буферну зону. Це сталося після того, як вищезгадані екстремали вирізали парканний проліт на майданчик. Доцільно було б замінити каркас загорожі чи, порівнявши конструкцію, заварити петлю. Та працівники міськради відремонтували паркан простіше — зв’язавши загорожу ланцюгом, замкнули її на замок.

Не далеко від Дошки Пошани на тротуарі є впадина, яку під час дощів заливає водою і люди обходять її, витоптуючи  зелений газон.

Відео дня

Опитавши більше сотні людей, почули про наш парк багато. На камеру люди не хочуть критикувати. Але дали наказ висвітлити в пресі наболіле. 83-річну бабусю Ольгу досі непокоїть, як її влітку збив підліток на скейті. Інша літня жінка, яка в парку гуляє з онукою, каже: “Це просто жах! Безпритульні собаки, які когось кусають, наших дітей поки облизують”.

Одним не подобається, що з кожним роком у сквері стає менше дерев. Інші переймаються, що ніхто не проводить санітарну обрізку гілляччя, адже це можна робити тільки до 1 квітня. Є квітник, тільки квітів у ньому немає.

Ще мешканцям міста не зрозуміло, що за шатро розмістили майже в середині парку. Чи в місці відпочинку козятинців можна дозволяти все, що хтось гарно попросить. Стайня для коника поні задум оригінальний, та не погоджуються з таким ландшафтом мешканці міста

За п’ятибальною системою парку поставили слабеньку “трійку”.

Яку б оцінку поставили центральному парку за 5-бальною системою, і чого там не вистачає?

Аня (16), учениця залізничного училища:

— Посадити дерева потрібно, щоб у парку був фонтан. Оцінка “4”.

Олена Новаківська (27), медсестра школи:

— Щоб парк був чистий і було менше в ньому собак. Оцінка “4”.

Катя (16), обліковець комп’ютерного набору:

— Мене все влаштовує, оцінку ставити не буду.

Дарина Цаплюк (12), учениця школи:

— Хотілося б більше затишку в парку, зовсім пусто. Оцінка — “4”.

Аня (15), 9-класниця:

— Мене все влаштовує. Оцінка — не знаю.

Микола (33), залізничник:

— Хочу, щоб вирівняли плитку на тротуарі, щоб люди не топилися весною і після дощу. Оцінка “2”.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Вусатий Козятинець

    Статтю могла б вийти під заголовком "Неймовірна арифметика". Три четвірки, два респонденти який все влаштовує, припустимо, що це теж четвірки, тобто разом 5 оцінок чотири і одна двійка - середня оцінка 4-, аж ніяк не слабенька трійка. До того ж цікава вибірка людей для опитування - не відображає зрізу населення, ані за віком, ані за статтю і т.д. Одним словом аматорство

    Софія reply Вусатий Козятинець

    Вусата няня, підіть попитайте людей, зоча і без них зрозуміло, яка оціна парку ах-ха-ха

    Вусатий Козятинець reply Софія

    Якщо і без написання статті зрозуміло, як люди оцінюють парк, то написання такий статей є без сенсу - ви не донесли жодної корисної інформації, хоча тем для освітлення, при бажанні та відповідній життєвій позиції є достатньо. Та якщо вже автор вирішив опублікувати подібний матеріал, то стаття має бути відповідної якості.

    Софія reply Софія

    Вибачте за технічну помилку "Хоча"-це клавіші поряд стоять на клавіатурі, а взагалі займіться дітьми
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up