Найкраща вчителька працює у гімназії

Найкраща вчителька працює у гімназії

Тетяна Москалевська перемогла в номінації кращий педпрацівник

У селі Йосипвка відбулися урочистості до Дня працівників освіти.  Багаточисленна освітянська спільнота краю зібралася у місцевому Будинку культури, який традиційно приймав подібний захід.

На адресу педагогів у цей день було сказано багато теплих слів. Воно й не дивно, освітяни разом з лікарями дають суспільству здорову та грамотну націю. Святкування цього року проходили у формі освітянського тріумфу. Тож тріумфаторів 2017 визначали у категоріях.

Була підготовлена велика концертна програма. Кращі вокалісти та хореографічні колективи виконували номери художньої самодіяльності, під час пауз між вітаннями та нагородженнями педагогів.

Відео дня

Серед кращих шкіл району головну нагороду розділили між собою Бродецький ЗНВК та ЗНВК "Школа-інтернат-гімназія".

Не забули відзначити тих, хто підготував переможців та призерів обласного етапу предметних олімпіад. Головною інтригою святкового заходу було те, кого ж із освітян визнають переможцем у номінації найкращий педпрацівник. Призером стала Тетяна Москалевська — вчитель історії та правознавства "Школи-інтернат-гімназії".

З Тетяною Леонтіївною Москалевською ми зустрілися в кабінеті правознавства закладу. Вона була небагатослівна. Подякувала районному керівництву освіти і своїм старанним учням, що вони вірять у неї, а вона вірить у них. Учень 10 класу Олександр Ільчук  став переможцем у конкурсі захисту науково-дослідницьких робіт малої академії наук. А 11-класниця Марина Лавренюк на обласній олімпіаді з правознавства зайняла третє місце. Є ще один переможець конкурсу. Але ті змагання проходили цього літа, а “Тріумф- 2017”, це підсумки минулого навчального року.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up