Не буде газу!

Не буде газу!

З кінця травня по липень 2018 р. буде тимчасово припинено газопостачання по Козятинській ділянці ПАТ "Вінницягаз". Згідно з графіком прогнозованих зупинок, який опублікований на офіційному сайті газопостачальної компанії

З 29 травня на 14 днів відключать С1 (Самгородок) ГРС Перемога. У переліку населених пунктів, які входять до зони обслуговування, села: Блажіївка, Великий Степ, Вівсяники, Воскодавинці, Голендри (Калинівський район), Голубівка (Калинівський район), Збараж, Зозулинці, Йосипівка, Коритувата, Красне, Куманівка, Лозівка, Лопатин, Малишівка, Миколаївка, Михайлин, Немиринці, Перемога, Самгородок, Сошанське, Туча, Флоріанівка, Ш. Гребля.

З 29. 06.2018 зупиниться на 14 днів ГРС Козятин. До її зони обслуговування входять: м. Козятин, с. Козятин, Дубові Махаринці, Журбинці,Залізничне, Іванківці, Кордишівка, Королівка, Махаринці, Прушинка, Сигнал, Сокілець, Титусівка.

На 10 днів з 23.007.2018 зупиниться ГРС Глухівці. Не буде газу - Бродецьке, Вовчинець, Глухівці, Гурівці, Дубина, Жежелів, Медведівка, Непедівка.

Відео дня

Приймання (Кашперівка) ГРС Садки-2 відключать також з 23.07.2018 на 7 днів. Не буде газу в Білопіллі, Великому, Верболозах, Вернигородку, Кашперівці, Селищі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Yaroslav Rehulskyi

    А де я буду їсти? В залупі?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up