Згадали Небесну сотню по-козятинськи

Згадали Небесну сотню по-козятинськи

За Небесну сотню знають, розповідають, пам’ятають, пишуть книжки, співають пісні

Віддати шану героям вирішили і в нашому місті. Запросили кочуючий вокальний гурт ”Аскар”. Судячи з афіші, яка красувалась за вікном міського будинку культури, це мав бути ансамбль патріотичної пісні.

Гурт вокалістів облаштувався на сцені, а козятинські патріоти прийшли їх слухати. Організатори на цей раз попрацювали на славу.

Відео дня

Масовку забезпечили учні та студенти.

Коли почався концерт гурту патріотичної пісні, мабуть ніхто так і не зрозумів, що є спільного з тим, що співали артисти і з тією афішею, що висіла на склі.

 

До перерви всі пісні заїжджі виконавці співали російською мовою. А якщо бути вже зовсім точним, то чоловіки у військовій формі з півторагодинного концерту виконали три пісні українською мовою. І то це сталось лише тоді, коли із зали стали розбігатися діти.

З облич розчарованих артистів було видно, що оплачений гонорар вони ще не відпрацювали.

Залишається відкритим питання до організаторів так званого “концерту пам’яті Небесної сотні”: Нікому не цікаво, з яким репертуаром приїхали горе-патріоти? Тому й не дивно, що школярі, які сплели кілометри маскувальних сіток, не хотіли слухати пісні мовою агресора.

Прикро, що так безглуздо використовують гроші з бюджету — наші з вами гроші.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Орлуша

    Козятинським міським головою став 37-річний Олександр Пузир. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на сайт Центрвиборчкому.

    Олександр Пузир - депутат Козятинської міської ради та Голова ГО "Патріоти Козятина". Його батько - Дмитро Пузир – лікар–хірург ДЗ "Відділкова лікарня ст.Козятин ПЗЗ", мати – Галина Добровольська – завідуюча поліклінікою КП "Козятинська районна лікарня".



    Пузир є генеральним директором ТОВ "Лізингова компанія "Інтелект", засновник якої грузин Демурі Габісонія також володіє Бістро "Тіфліс" в Обухові, що на Київщині.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up