Нова покрівля з незалатаними дірами

Нова покрівля з незалатаними дірами

У народі є приказка: “Нове та з старими дірами”.

Так вийшло з ремонтом будинку, що на вулиці Героїв Майдану, 8. Роками мешканці цього будинку добивалися, щоб їм замінили прогнилий дах. І його таки зробили. З усього нового! Тільки в новому даху відслідковується стара проблема — все нове, а з дірками.

Другий рік поспіль мешканці будинку Героїв Майдану, 8 оббивають пороги міської ради, щоб у новій покрівлі залатали дірки. Через них сиплеться на горище сніг, який перетворюється на воду. Влада офіційно визнала, що новий дах з дірками. Мер пообіцяв ще у квітні (в листі) виправити ситуацію. Була ремонтна бригада, яка не виправила свої доопрацювання. Правда, знайшла свій шифер, який не доклали. Сказали, що заберуть, та — невдача. Виявляється, шифер з горища можна забрати тільки тоді, коли розібрати частину нової покрівлі. Вона за декілька років може й сама завалитися, якщо кожен рік на дерев’яних опорах буде лежати стільки снігу.

Замість представника влади на горище вилізли представники преси. Спочатку в поле нашого зору потрапили вікна горища. Малесеньку щілину між вікнами і рамою задули піною, а зверху рами залишили велику дірку. Через ці діри на горище насипало стільки снігу, що розтавати він буде до весни. Стільки ж часу в помешканнях людей будуть стояти мисочки, відерця, каструлі. Та це не один недолік бригади ремонтників, що робила ремонт даху (підрядника десь знайшов мер). По всьому будинку біля самісінької стріхи є дірка, в яку вміщується дві цеглини. І нічого додаткового, щоб виправити недороблене, не потрібно. Ще коли ремонтували дах, туди завезли - вантажівку піску, цемент, цеглу, шифер. Якусь частку комунальники використали. А те, що лишилося, лежить на горищі будинку і досі. От тільки за два роки цемент пропав. А там його за нинішніми розцінками на 700 гривень. Додайте туди все, що лишилось, то це вже тисячі бюджетних грошей.

Відео дня

Так що міському голові деколи треба посилати на горища своїх замів, щоб вони знали, куди ховають гроші громади комунальні працівники.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up