Новий рік у Козятині!

Новий рік у Козятині!

Новорічну ніч мешканці нашого міста відзначали по різному.

Одні приймали гостей в своїй оселі. Інші надали перевагу сімейному колу. Хтось, як і переважна більшість пенсіонерів, лягли спати.  А хто не відніс себе до жодної з цих категорій, прийшли до ялинки. Були там і ми представники газети “RIA-Козятин”

Скільки побувало наших краян на центральній площі міста, достеменно не відомо навіть приблизно. Від половини на першу ночі і до завершення розважального заходу відбувалася ротація наших краян. Одні вже покидали острівець гучної музики, а на їх місце приходили інші прихильники новорічного шоу.

Надавали святкового настрою присутнім на площі вокальний гурт “Made in Ukraine” Протягом двох годин дівчата-артисти дарували присутнім свої пісні і самі були вражені гостинністю козятинців. До речі, гурт “Україна” — це другий вдалий вибір організаторів святкових заходів не місцевих артистів. Ще не виникало у козятинців ніяких питань відносно професіоналізму золотоволосої Натаніки. Та повернімось до новорічної сцени. Перед завершенням виступу гурту одна із учасниць жіночого тріо звернулась до чоловіків нашого міста і запитала: “Як вони називають своїх коханих жінок?” Приїжджі артисти були приємно вражені арсеналом слів, що вживають чоловіки для своїх половинок.Тільки назвою наступної пісні увиконанні вокалісток “Королева” свою дружину серед присутніх козятинців ніхто не назвав. А коли настала черга відповідати жінкам, то й вони не називають своїх чоловіків назвою наступної пісні. Тож далі звучала пісня про козаків. (Дорогі жінки та дівчата, щоб ви виглядали завжди королевами, бережіть своїх козаків. Не буде козаків, не буде й королев). А на останок вокальне тріо виконали пісню “Смуглянка”.

Відео дня

По завершенні вокальної частини святкового заходу на сцену вийшла снігуронька в ролі ведучої. Вона разом з громадою покликали Діда Мороза. Дідусь, мабуть старий, бо почув не відразу. А коли прийшов, то після привітань мешканців нашого міста став роздавати виграші учасникам новорічної лотореї. Снігурка подякувала організаторам свят — відділу культури та міському голові. Що до організаторів питань не виникає. Організатори є організатори. І коли б гродоначальник мав офіційний бізнес можна було б погодитись в цілому. Тож ні за яку підтримку мова не йде. Міський голова за участі депутатського корпусу виділив кошти з бюджету міста, що є коштами платників податків і є власністю громади. Але й йому можна подякувати, що він був присутній на площі від першої до останньої хвилини святкового заходу. Навіть взявшись за руки з працівниками бюджетної сфери пустився в ехор (круговий бурятський танець).

Вогняне шоу в виконанні театру вогню “Fieru Dream” на любителя. Для одних це було захоплююче дійство, для інших це був феєрверк з великим вмістом киптяви. Що до оформлення виглядало ефектно, та мало ефективно.

До новорічної дискотеки питань не виникає. Коли люди масово веселяться, значить вони задоволені. Не було помічено нікого, хто б порушував громадський порядок.

Що до санітарного стану, то підприємство “Чисте місто” свою місію не виконало. Те що пусті пляшки і пакети валялися в окремих місцях, заслуга не працівників підприємства, а порядністю святкуючих на площі.  

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up