Пам’яті журналіста

Пам’яті журналіста

Не стало Едуарда Подільського

Галина Козаченко-Світловська, член національної спілки журналістів України

Він любив життя, людей, синь небес, польові квіти, орган у костелі. Коли вели мову про життя, про кохання, його голос ставав глибоким, а слова звучали ніжно. У все вкладав наповнений свій глибокий сенс.

Едуард Подільський — автор нарисів про легенду двох епох, славного лікаря-окуліста, капітана медслужби, про учасницю ВВв, Почесного громадянина міста — про Марину Володимирівну Цитовську. До речі, мабуть так і не названа одна із вулиць нашого міста її ім’ям?

Відео дня

Едуард Подільський — писав особливо про ветеранів, людей праці, є також автором книги про всевідомий у наш час — Одеський Інститут очних хвороб імені академіка Філатова. Він брав участь у всьому — його хвилювали злободенні актуальні теми, писав передмови до духовних видань, про Президента Благодійної організації “Відкрите серце” Петра Залізного, якому було присвоєно звання посла Миру при Всесвітній Федерації Миру. Це звання свідчить про визнання миротворчих заслуг Петра Залізного та доручення місії служити людству заради спільного добробуту.

Жодне звертання людей, читачів до Едуарда Подільського не залишались без його уваги, жодний людський біль, чи навпаки світла радість, чи новина, не обходили його. Не обходив і він стороною нікого. І мені він теж обіцяв приділити якнайбільше уваги в моєму ювілейному 2018 році. По роботі ми знались з 1987 року, а потім працювали на теренах області. Жаль, що все судилось по-іншому і не стало Едуарда Подільського — життєрадісної прекрасної Людини, щирого відвертого Друга, світлої, неординарної Особистості, Заслуженого Журналіста України. Йдучи від нас, наш побратим паперу залишив так багато добра — із світлою радістю пишемо про це. Але й залишив також і велику втрату, яку важко буде заповнити.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up