Підвищена зона ризику не переходка, а дитячий заклад №6

Підвищена зона ризику не переходка, а дитячий заклад №6

Ще на слуху, коли батько вихованця дитсадочка доказав через суд непрофесійність та некомпетентність керівника закладу. Постанова суду — тому доказ. А наша поінформованість базується на співпраці з позивачем.

"Моє депутатство та керівництво в бюджетній комісії допоможе вирулити"

 

Нове звернення до нас тепер вже персоналу про правовий та суспільний захист свідчить лише про одне

Відео дня

— в дошкільному закладі №6 вибудована система авторитаризму керівника. І базується він далеко не на християнських цінностях. Як до дітей, так і до персоналу.

Виглядало б це, як “бла-бла”, якби не постанова суду. А тепер одна з виховательок на межі життя та смерті опинилась в лікарні. Газета “RIA-Козятин” максимально сприяла, щоб вказана ситуація набула розголосу, з однією метою — упередити зловживання. Укладена угода з працівницею дає нам можливість бути компетентними по суті справи, про що ми повідомимо громадськість.

Є всі підстави клопотати перед депутатами про встановлення онлайн-спостереження в дитячому навчальному закладі. А, можливо, буде достатньо — тільки у кабінеті керівниці.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Что вы ведетесь на эту ересь!? Всем давно известно что газета превратилась в личную агит-брошюру главного редактора, в которой она пытается поднять свой дохлый рейтинг. Причем использует те же грязные методы что и кремлевские СМИ, в данном случае некий аноним "козятинський партизан" является обычным ботом, который оперирует псевдофактами.

    Софія reply Анонім

    Ірина, ти в редакції працювала, тобі видніше)))) Так щиро заздриш головному редактору? Розумію - жіноча слабкість. Тільки не лізь у політику, займайся дітьми
  • Полищук Константин

    Я бачу вам все невтямки , як одна людина може справлятися і з сином інвалідом, і з керівнництвом д/с, і з політичною діяльністью. А в своєму старанні докучити ви опускаєтесь все нижче і нижче.

    козятинець reply Полищук Константин

    Нажаль не ідеалізуйте ситуацію.Є дуже ганебне відео .Демонстрували юристам.Повний кримінал.Немає згоди на публікацію.Пока ,але ми переконуєм, що є речі якими не поступаються.
  • козятинець

    Мої враження від вірша Т. Шевченка "На панщині пшеницю жала..."

    Вірш "На панщині пшеницю жала..." має ще другу назву — "Сон". У ньому Шевченко розповідає про долю селянки, яка уві сні бачить свого малого сина вже дорослим, щасливим, бо він уже вільний, одружений, має діточок. Мати від усього серця радіє за сина, але саме ця радість примушує її прокинутись, повернутися у сьогодення. Але уже нема з чого радіти. Тут мале дитя на руках, якого треба годувати, треба відробляти панщину на полі.

    Сумно усвідомлювати таку долю жінки. Вона могла б радіти життю разом зі своїм синочком, пестити його, бачити, як він дорослішає. Замість цього вона важко працює.

    Мені здається, Шевченко показав досить типову долю матерів-кріпачок. Проте за мету він ставив дещо інше, ніж викликати жаль до жінки, як це можна зрозуміти після першого прочитання. Поет хотів змусити сильніше любити, поважати матусю, допомагати їй, бо вона в кожного єдина та найкраща. А ще Шевченко стверджує, що український народ досягне довгоочікуваного щастя і свободи.

    У образі багатостраждальної матері-кріпачки поет змалював Україну, а в образі сина — нас, український народ.
  • Влад Лісовий

    козятинець reply Влад Лісовий

    козятинець reply козятинець

    ой ой
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up