Політична шизофренія по-козятинськи

Політична шизофренія по-козятинськи

«Многоликий Вы наш…» («Гараж» реж. Е. Рязанов)

Після приходу на посаду, з нашими мерами стаються дивні метаморфози. Їх «перемикає» рівно на 180 градусів. У голові починають лунати чисельні голоси «радників» і «радниць», які керують поведінкою до цього адекватних людей. Через специфічності стану, критичне мислення не працює, внутрішні гальма відмовляють. Дії особи стають непередбачуваними, вона може становити небезпеку для себе і оточуючих.

Фотографія

 

Відео дня

Складається враження, що кабінети і меблі міськради випромінюють щось потойбічне. Медикам не довіряють, місцеві батюшки безсилі, свята вода не допомагає, молитви не працюють. Впору запросити мисливців за привидами, бійців-екстрасенсів і толкового екзорциста, щоб попрацювали над приміщеннями і персоналом.

Перед виборами Олександр Дмитрович мав глибоке переконання про необхідність створення однієї потужної лікарні, обіцяв повернути в бюджет кошти, які попередня влада розікрала на «розкопках» теплотрас (близько 2 млн грн), навести порядок з якістю дорожнього покриття, яке розвалюються через 3-5 місяців після «ремонту».

Перекласти

Фотографія

Що ми бачимо наразі?

“Достойно” оцінено стиль роботи попередника, міський голова прекрасно уживається і співпрацює з частиною команди О. Гвелесіані, яких раніше таврував корупціонерами і злодіями. Дороги, як «сипались» через кілька місяців після ремонтів, так і сипляться, на їх ремонти і надалі списуються кошти бюджету по кілька разів на рік.

Валерій ЯСНИЙ, лікар-анестезіолог

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up