Повертаючись до надрукованого

Повертаючись до надрукованого

Відповідь на лист Лещук Л. Д., надрукований в газеті «RІА-Козятин», від 14.09.2017 року

Мені, старій жінці, якій більше 80 років, приходиться писати, так як неможливо читати ту брехню та наклепи, які пише Лещук. Як тобі, Ліда, не соромно писати такого листа? Що ти за людина, що все життя чимось, або кимось недовольна.

Відколи ти приїхала в наше село, так весь час ти з кимось воюєш, щось тобі не нравиться. То не такі голови колгоспу, то не такі голови села, то взагалі людина не така. А ти ставила собі питання, може це я не така, як треба? Як ти маєш дивитися людям в очі, що ти відправляєш їх дітей в АТО і хто ти така?

Складається така думка, що крім твого сина і тебе, матері учасника АТО, в Україні більш других немає. Чого ти вчепилася до моєї сім’ї, особливо до сім’ї мого сина. Такого сина, як в мене, ще треба пошукати. Він ніколи до мене поганого слова не сказав, він мені все допомагає, йому після армії давали квартиру в Козятині, а я тоді після операції ніщо не могла робити, то він відказався від тієї квартири, щоб бути зі мною та мені помагати. Мене мої діти, невістка, зяті, внуки, правнуки понімають, а ти ж оглянься на себе, чи до тебе приїжджають діти сина чи невістка,ч и дочка з зятем та внучкою? Одного внука схопила і тим тішишся. Цим багато сказано, що ти за людина. У мене син з 10 років залишився без батька і був вимушений з 9 класів йти робити на ферму, робити на вас, бо тоді півсела на вас робило, через город була дорога, яку називали «дорога життя». Ви вік прожили як «кіт в маслі».

Відео дня

У 18 років дитину, мого сина, який не бачив зброї в очі, забрали в Афганістан, два роки безсонних і заплаканих  днів і ночей. Дитина пробула 2 роки в пеклі, має бойові нагороди: ордени та медалі. І я не бігала по селу, по воєнкомах та не писала, чого забрали мого одного сина з села, а других не забрали, а просила Бога, щоб прийшов живий і здоровий. Після служби ще рік безсонних ночей, спати взагалі не міг, тільки курив. Як міг, так і пнувся, допомоги не було ні звідки і зараз старається, правда, вже дітки йому помагають - синочки. І що ж він погане робить, що взяв людські паї, в тому числі і мій пай, зятя і землю дочки і їх обробляє? А ти не бачила,я к тяжко вони роблять сім'єю? І в тебе ще, безсовісної, відкривається рот говорити погане про мого сина і упрікати, що йому, не 20 чоловік, як ти кажеш, а сесія сільської ради і сам голова села голосував «за» - надали 2 га землі - це що, преступленіє?

То твій такий герой, йому все можна, а другим дітям…

Схаменися, покайся.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up