Робота у Козятині. Кого шукають роботодавці?

Робота у Козятині. Кого шукають роботодавці?

Переглянули сайти з пошуку роботи та дізналися, які вакансії пропонують козятинчанам, які умови  і скільки готові платити за роботу у Козятині.

Цього тижня більша половина запропонованих вакансій у Козятині – це працівники у магазин Фора. Усі описи вакансій від цього роботодавця починаються однаково: «Давай знайомитись! Ми успішно розвиваємось з 2002 року. Драйв — наш стиль життя, який народжує натхнення. Ми вдосконалюємось та вдосконалюємо, адже якість середовища навколо залежить від наших змін.» Шукають тут продавця пекарні (6000 + премія), пекаря піци (8000 + премія), пекаря (7000 + премія), продавця та приймальника (зарплату не вказали, але готові взяти роботу студента), завідуючого виробництвом (9500 + премія), старшого касира, касира торговельного залу, заступника керуючого магазину. Обіцяють офіційне працевлаштування, допомогу з житлом, можливість професійного та кар'єрного зростання та інші «плюшки».

Є кілька вакансій від ломбарду «Скарниця». Тут шукають оцінювача у ломбард, кредитного експерта, касира-оцінювача. Зарплату вказують мінімум 7 тисяч, і пишуть у описі вакансії «в подальшому дохід залежить від тебе». Також обіцяють усьому навчити, офіційне працевлаштування, повністю офіційну зарплату на картку, зручний графік роботи і можливість побудувати кар'єру всередині компанії.

В  УТК шукають завідувача складу. Зарплату тут обіцяють 10-15 тисяч (залежить від досвіду роботи). Важливо знати правила складського обліку, мати досвід роботи зав. складом від 2-х років в сфері машинобудування, металопрокат, запчастини, і т.п. Графік роботи з 8 до 17.00. Іногородніх забезпечують житлом, харчують за рахунок роботодавця.

Відео дня

Хоум.Нет шукає монтажника зв'язку. Зарплата – за результатами співбесіди. Вимоги – досвід від одного року, впевнений користувач ПК, досвід роботи з електроінструментом, наявність водійських прав і авто. Натомість пропонують офіційне працевлаштування, стабільну зарплату, компенсацію витрат на автомобіль. 

ФОП Капецький О.В шукає на роботу сторожа. Неповна зайнятість, готові взяти студента, людину з інвалідністю. Зарплата 2 000 – 3 000 грн. Обов'язки: відкриття ворот і дверей, підтримка порядка на території, ведення журналу.

Kusto Agro Group відкрили вакансію техніка-технолога виробничо-технологічної  лабораторії. Основною метою посади є відбір і прийом зразків сировини, здійснення лабораторних аналізів і облік їх результатів. Звісно для цього потрібно мати відповідну освіту: базову вищу або середню спеціальну за фахом «Технологія переробки і зберігання зерна». Конкретну зарплату не вказують. Пишуть:«достойний рівень заробітної плати і компенсаційний пакет».

Також в Козятині є вільні вакансії майстра цеху, геодезиста, головного економіста, підсобного робітника, фармацевта, водія

Сайти на яких ми шукали вакансії в Козятині: https://jooble.ua/, https://rabota.ua/, https://www.work.ua/

Як зареєструватися в Козятинському  міськрайонному центрі зайнятості і про виплати безробітним читайте у статті Які вакансії пропонують козятинчанам?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up