Самгородоцька громада провела в останню путь Героя Василя Трончука

Самгородоцька громада провела в останню путь Героя Василя Трончука
  • Справжнього патріота, який до останнього дня був вірний присязі та віддав своє життя за свободу кожного з нас та свою Батьківщину поховали вчора, 4 березня. Земляки зустрічали Героя на колінах, створивши коридор шани.

26 лютого 2023 року біля села Невільське Донецької області в боях за Україну загинув наш земляк Василь Трончук — головний сержант, оператор 1 відділення взводу протитанкових керованих ракет 1 стрілецького батальйону 59 бригади військової частини А 1619 Збройних Сил України.

Василь Трончук народився 25 серпня 1969 року в селі Михайлин Козятинського району Вінницької області. 

В 1987 році закінчив Козятинське ПТУ №17, з листопада 1987 року по листопад 1990 року служба в армії у військово-морському флоті.

Відео дня

Після повернення з служби розпочинає свою трудову діяльність у САТ «Юзефо-Миколаївське» електриком, пізніше старшим електриком, після банкрутства господарства — електрик в ТОВ «АРЧІ», а з 2008 року — електромонтером ТзОВ «Юзефо-Миколаївська АПК».

Вчора, 4 березня, у церкві Святого Апостола Луки у селі Михайлин провели чин відспівування за упокій душі. Про це повідомляє Самгородок Наш.

— На цвинтарі біля храму пройшов мітинг-реквієм, на якому від усіх громадян висловили щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті земляка та Героя. Із військовими почестями загиблого воїна провели в останню земну дорогу. На його честь прозвучав військовий салют, а тіло віддали землі під звуки Державного Гімну України, — цитуємо повідомлення. — З Героєм назавжди прощались дружина,  брат, родичі, друзі,  побратими, колеги, близькі та усі, в чиєму житті він залишив слід. Приносимо свої щирі співчуття рідним та близьким, друзям та товаришам по службі. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, нехай добрий, світлий спомин про захисника назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав його, любив і шанував.

 

Читайте також:

Віддав своє життя за мирне небо над Україною Андрій Боровський

За рік війни Козятинщина втратила більше 60 Героїв. Згадаймо тих, хто загинув за нас 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Алла Ищук

    Царство Небесне! Вічна пам'ять! Слава Герою! Щирі співчуття рідним...
  • Оксана Шлапак

    Вічна пам'ять Герою України!!
  • Катя Бондарук

    Вічна пам'ять Герою
  • Олег Петров

    Ось і все!!!

keyboard_arrow_up