Що має бути на новорічному столі 2018

Що має бути на новорічному столі 2018

Новорічний стіл потрібно продумувати так, щоб догодити собачці.

Хоч вона і вважається домашньою твариною, але за своєю природою собака – це хижак. Тому, щоб її порадувати, у новорічну ніч варто зробити акцент на м’ясних стравах.

Собачці сподобається будь-яке м’ясо – птиця, яловичина або свинина. А ось кількість рибних і грибних страв на столі в цьому році можна скоротити. Звичайно, Новий рік не може обійтися без традиційних бутербродів з червоною ікрою або сьомгою і маринованих грибочків. То нехай вони теж будуть на столі!

Ось тільки основне гаряче блюдо обов’язково має бути з м’яса. Крім того, в цьому році в пошані різні м’ясні закуски – нарізка з шинки і ковбаси, холодець, паштети в тарталетках.

Відео дня

Як гарніри в рік Собаки будуть актуальні яскраві страви з овочів. А ще собачка дуже любить десерти з кисломолочних продуктів. Наприклад, солодкі страви з сиру, морозиво і торти зі сметанним кремом. Ну і, звичайно, на столі повинні бути фрукти і овочі. Вони не тільки зроблять стіл особливо ошатним, але і прекрасно розбавлять велику кількість м’ясних страв.

Ці основні принципи складання меню на новорічний стіл допоможуть зробити чарівну святкову ніч. Найголовніше правило, яке потрібно пам’ятати – собаці подобається ситна їжа. Традиційні страви, такі як олів’є, оселедець під шубою, крабовий салат також будуть доречні на святковому столі.

Додаток до м’ясного меню

А що на столі у вегетаріанців, прихильників дієт, роздільного харчування, здорового способу життя? Багато собак з великим інтересом ставляться до сирих овочів, практично всі з задоволенням смакують траву. Легкі салати з капусти, моркви, огірків, різноманітної зелені, з краплею оливкової олії, прикрашені горіхами, шматочками сиру, помідорами чері будуть прийняті на ура.

Зустрічаються тварини-гурмани, вони не проти поласувати солодкими фруктами, ягодами, кисломолочними продуктами, шоколадом. З усього цього готуються смачні домашні десерти: випічка на основі сиру; домашнє морозиво; смузі з ягід; желе з шматочками фруктів. Не відмовляться хвостаті ласуни і від традиційного торта або імбирного печива.

Сервірування на Новий рік Жовтої Собаки

Страви для новорічного столу готуються невигадливі, наряди підбираються скромні, макіяж – неяскравий. Але треба ж чимось здивувати господиню балу, привернути її увагу, інакше удача пройде стороною. Спробуйте зіграти на найтонших струнах душі. Жовтий Земляний Собака, байдужий до вишукувань, йому не до вподоби химерність, а зайва манірність може навіть віджахнути. Сервіруйте новорічний стіл так, щоб головна (хай і віртуальна) гостя відчула себе як вдома. Візьміть за основу рустикальний стиль (акцент на грубій природній красі, який передбачає природну текстуру, прості землисті відтінки, і, звичайно ж, теплу атмосферу).

Напої на столі

Шампанське повинно бути на столі в будь-якому випадку. По-перше, свято зобов’язує, по-друге, хлопок пробки, як постріл на полюванні. У Собаки хороший апетит, а значить, подайте гостям аперитив: вино,коктейлі, лікер, коньяк, горілку, сік і мінеральну воду. Тварина нагадує вовка, отож можна назвати його морським і вжити для новорічного настрою ром, джин, віскі.

Характеристика господині 2018 року

На астральному небосхилі з’являється спокійна енергетика, філософські погляди на життя, неквапливість і стабільність. На перший план повинні вийти сімейні цінності, дружні прихильності, вірність, надійність і здорове бажання смачно поїсти, з комфортом відпочити, повеселитися в компанії однодумців. Усе це до душі господині 2018 року. А ще, вона практична, в міру ощадлива вміє радіти дрібницям, непричіплива до деталей.

Не бажано в цей рік

Популярне віяння — оформляти салати у вигляді собачок — зовсім не актуально в собачий рік. Приходить друг, і уявіть, що ви будете його їсти.

Креативний підхід

Хочете заслужити особливе розташування віртуальної покровительки – приготуйте гарбуз. Цей овоч, такий же оранжевий і жовтий, як господиня року. Він відмінно поєднується з м’ясом, хороший для гарнірів, самостійних страв, десертів.

Постеліть скатертину з грубого полотна – льон, бавовна натурального невідбіленого відтінку. Можна обмежитися довгою доріжкою в середині столу і серветками під тарілки. Посуд краще вибрати білого кольору або керамічний, келихи і чарки без декору. Під хліб і фрукти – дерев’яні або солом’яні тарілки і вази.

Бажаємо всім удачі і заступництва від Жовтого Земляного Собаки!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up