ТОП-10 фільмів з новорічним настроєм

ТОП-10 фільмів з новорічним настроєм

Хоча новорічні свята ще не так близько, їх чарівною атмосферою можна починати заряджатися прямо зараз.

Редакція “RIA-Козятин” вибрала 10 фільмів, які створюють приємний новорічний настрій і відчуття, що диво зовсім близько.

Реальна любов

«Любов навколо нас. Вона реально всюди», – такими словами починається цей фільм, і, здається, можна дивитися його сто разів, і він все одно не набридатиме. Закоханий у свою домробітницю письменник, старіюча рок-зірка, нудьгуючий прем'єр-міністр, вдівець, порно-актори – всі герої цього фільму стали свідками чогось дуже важливого. Так, перебільшили, так, такого не буває у житті. Але це кіно-мрія, тому циніків прохання не турбувати.

Відео дня

Відпустка по обміну

Чудовий, добрий і по-зимовому затишний фільм про те, що зміни у житті дуже часто йдуть на користь. Особливо сучасним нам, яким не вистачає сміливості відключити телефон на вихідні або на час сеансу в кіно. Після перегляду хочеться наслідувати приклад Кемерон Діаc та Кейт Уінслет і рвонути куди-небудь далеко. І обов'язково з пригодами.

Інтуїція

«Інтуїція» – правильний фільм, побачений, немов падаюча зірка, у потрібний час. Ненав'язливий, з доречними жартами, приємною картинкою, хорошими акторами і з чудовою новорічної атмосферою, яка пробирається прямо під шкіру. Хочеться опинитися поруч із коханою людиною, а якщо її поки немає, то помріяти про таку ж прекрасну зустріч, як і у головних героїв.

Різдвяна історія

Єдиний мультфільм у нашій добірці, і це цілком заслужено. «Різдвяна історія» – це гідне втілення класичного твору Чарльза Діккенса в анімаційній стрічці, багатою духом Різдва і таким терпким присмаком казки. Тому історія фінансиста Скруджа дає нам шанс повірити в те, що навіть глибоко розчарована у цьому світі людина, якій чуже все благе, може знову почати радіти життю і полюбити чарівне свято Різдво.

Сім'янин

Бувають такі картини, починаючи дивитися які, очікуєш типову американську комедійну мелодраму, а отримуєш постріл у голову. «Прикидаючись» милою різдвяної казкою, фільм «Сім'янин» з Ніколасом Кейджем майстерно розкриває тему сімейних цінностей і реального життєвого щастя, що гідно оплесків і величезної глядацької подяки.

Ноель

Дивно-невагомий фільм з божественними Сьюзен Сарандон і Пенелопою Крус. Трохи меланхолії, трохи втоми, трохи смутку – все це напередодні Різдва в Нью-Йорку. Здається, нічого незвичайного – переплетення людських доль, але відчуття дива витає десь у повітрі. Нехай диво зустрічається рідко, нехай навіть тільки один раз на рік – але воно є.

Старий Новий рік

Це відмінна кінокартина про новорічну ніч, що об'єднує всіх людей по всьому світу, і про любов, звичайно. За дві години, що триває фільм, ми встигаємо простежити за вісьмома з «хвостиком» історіями, які, переплітаючись між собою, вчать нас прощати і любити, відпускати один одного і цінувати. Окремо слід згадати значний акторський склад і зі смаком підібрану музику.

Гаррі Поттер і філософський камінь

Хоча історія юного чарівника Гаррі Поттера і його друзів зовсім не про Різдво, уявити свята без цього фільму неможливо. Може, вся справа в загальній атмосфері чудес, коли хочеться одягти мантію-невидимку, пройтися по таємничих коридорах Гогвартса і помахом чарівної палички начарувати собі цілу гору солодощів.

Подарунок на Різдво

Цей фільм – трохи наївна і не зовсім правдоподібна, але все ж добра, весела і по-справжньому святкова комедія про те, на що здатні батьки в своїй безмежній любові до дітей і в прагненні подарувати їм найкращі подарунки. Особливо мило спостерігати за Арнольдом Шварценеггером, який б'ється не з кіборгами, а з такими ж жалісливими батьками.

Щасливого Різдва

Яке дивне і немислиме поєднання – війна і Різдво. Здавалося б, що спільного має це криваве, жорстоке дійство зі світлим святом, що несе мир і любов? Але диво може статися навіть в окопах, якщо по обидва боки битви є хоча б одна людина, яка не втратила віру в наші найкращі прояви.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up