Трагедії через пияцтво, крадіжки та ДТП

Трагедії через пияцтво, крадіжки та ДТП

Кримінальна хроніка

7 червня

У козятинчанки шахраї виманили гроші, які знаходилися на її банківській картці.

8 червня

Відео дня

У Непедівці чоловік помер в своєму помешканні. Він задихнувся димом внаслідок пожежі, яка виникла через паління в ліжку в стані алкогольного сп’яніння.

У козятинчанина з гаража вкрали автомобільний двигун та велосипед.

У Козятині на вулиціі Незалежності біля “Укртелекому” сталася дорожня пригода. Козятинчанин на бусі “Фольсваген” збив дівчинку з Ружанського району, коли вона перебігала дорогу. Потерпіла отримала забій коліна і госпіталізації не потребувала.

9 червня

Шахраї під приводом продажу масажного пояса “розвели” козятинчанку на гроші.

А в іншого жителя нашого міста невідомі “обнесли” дачний будинок: вкрали гроші, електродрель та інший домашній скарб.

10 червня

У глухівчанина в місцевому кафе вкрали мобільний, який він залишив на столі без догляду.

У мешканця Козятина з будинку вкрали електроінструменти.

11 червня

У Махнівці сталася аварія — водій автомобіля “Мерседес” з міста Рахів не пропустив автомобіль “Міцубісі”, яким керував киянин. Внаслідок зіткнення в козятинську лікарню з різного роду тілесними ушкодженнями госпіталізовано трьох пасажирок обох автомобілів.

У козятинчанина вкрали одяг, який він залишив сушитися.

12 червня

У жителя Залізничного з гаража вкрали риболовні спінінги. У скоєнні злочину обгрунтовано підозрюється 31-річний житель Вінниці. Викрадене вилучене.

Жителька Іванківців повідомила поліцію, що невідомий 11 червня вкрав продукти з супермаркету в Козятині і що дана особа знову знаходиться в цьому супермаркеті. Слідчо-оперативна група встановила, що це був 69-річний козятинчанин.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура 14:04 Шукають 16-річну Аліну Саволюк Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:33 Не беріть у руки: у нашому районі розкидатимуть вакцини для імунізації диких тварин 11:00 Прикрашали весняне дерево і грали в старовинні ігри: фестиваль гаївок у Козятині photo_camera 10:04 Самгородчани стали переможцями III Міжнародного конкурсу мистецтв «VIRTUOS 09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up