Це не ліки, це фуфло

Це не ліки, це фуфло

У журналі “Добрий лікар” №23 від 21.12.2017 року, який я читаю і вивчаю, прочитав сенсаційну інформацію.

Як нас дурять аптеки і реклами по телебаченню. Ліки не лікують, навіть за великі гроші. Реклама вже давно “прописала” ліки майже проти всього! Багато хто так і робить - іде в аптеку й просить дати “таку мазь” чи “такі таблетки”, як у рекламі. І погодьтеся, рідко який провізор у такому проханні відмовляє...

Це катастрофа, це жах!

Ліки повинен виписувати лікар. Він для цього вчився. При тому вчився 6 років, фармацевт вчиться 4 роки. Лікар вчиться і працює. Кожні 4-5 роки проходить курси підвищення своєї кваліфікації. Здає екзамени на категорії.

Відео дня

А реклама по радіо, телебаченню забрала у лікаря право виписувати ліки, а якщо відкрито - право лікувати.

Аптеки стали бізнес-магазинами. Інтернет став універмагом ліків, їх рекламою. До 1980-90 рр. в Козятині було дві аптеки, сьогодні 32

Ви, шановні козятинці не задавали собі запитання: Чому це так сталося? А відповідь проста - ліки, при тому не якісні стали бізнесом, бідою для кожного з нас.

І ось вам приклад, як пишуть експерти. Раїса Артюх та Ольга Степаніщина. Список ліків, які насправді нічого не лікують Арбідол, Есенціале, Корвалол, Пірацетам, Мезімфорте, Цінаривізин, Цалідол, Новопасит, Гліцин, Синупрет, Проксевазин, їх десятки…

А такі ліки як Пробіотики, де діюча речовина - живі мікроорганізми. Популярні препарати: Хілак форте, Апіцлакт, Біфіфарм, Ентерол, Споробактерин та інші.

Процес пакетування, а це велика температура бактерій і спор, знищує всіх корисних живих мікробів.

З таким самим успіхом можна випити склянку кефіру, простокваші або кислого молока (кисляку). Що дешевше в рази і головне - корисніше.

І будь ласка, запам’ятайте раз і назавжди: гомеопатичні засоби не містять ніяких діючих речовин. Це такі ліки: Афлубін, Пумпан, Ременс та інші.

Їх, як пишуть експерти, тисячі.

А в таких країнах як США, Ізраїль та, Європі їх через це не призначають

При зустрічі 04.01.2018 р. на 112 телеканалі Дмитра Гордона з Євгенієм Комаровським була інформація, що 50% ліків в аптеках України не якісні.

Державний експертний центр (ДЕЦ), який зобов’язаний контролювати якість ліків, не виконує своїх обов'язків.

Оце вам корупція на рівні державного органу. І щасливі ті українці, які привозять якісні ліки з-за кордону (Білорусія, Польща, Німеччина, Австрія).

Знаменитий лікар Галлен писав, що людина помирає не від хвороб, а від ліків, бо ліки (хімія) заважають людині боротися з хворобами.

І ще скажу про замінники дорогих імпортних нашими дешевими (генерикати)

Про це таблиця 

Будьте здорові, лікуйтесь якісно.

Іван Смолич, лікар ветеран праці.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Роман Дячук

    Мені цікаво, хто писав цю статтю, що за такі "експерти"? Мало того, написали назви ЛІКАРСЬКИХ засобів з помилками та ще й змішали їх з "фуфломіцинами". Шановна(ний) автор даної статті, перш ніж писати подібне, копніть джерела по типу доказової бази, перевірте чи рекомендований той чи інший препарт FDA, а потім називайте їх "фуфло".

    P.S.: Згоден, Мезімфорте, Цінаривізин - фуфло, а Мезим форте та Циннаризин - лікарські засоби!!!)))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up