У дитсадку №6 вчинили страйк

У дитсадку №6 вчинили страйк

Причина — відверта брехня директорки закладу, що програш у суді і відшкодування коштів за вимушений прогул працівниці буде відшкодовувати за рахунок колективу

Неймовірно по-військовому та аномально почалася робота дошкільного навчального закладу №6 в м. Козятин на вулиці Героїв Майдану, 29. Починаючи з 7 год. 30 хв., на гарячу лінію газети почали телефонувати стурбовані батьки, повідомляючи, що садочок не приймає дітей, двері зачинені. Миттєво “RIA-Козятин” звернулася на гарячу лінію поліції. Уже на місці біля парадного входу журналістів зустрів гурт бурхливо налаштований людей. Двері відчинені, дітей немає. Прибув наряд поліції. Зі слів одного із мітінгувальників, стало відомо причину страйку. Виявляється, директор навчального закладу оголосила працівникам, що не бачитимуть довго зарплати, оскільки вихователька Зоя Піркл виграла суд і за вимушений прогул (коли вона її звільнила не законно) покривати цю виплату будуть за рахунок працівників.

Присутня громадянка Піркл пояснила, що вона за постановою суду поновлюється на роботі, але вже другий день директор перешкоджає і не виконує постанови суду. Мало того, спровокувала протистояння між нею та колективом, втягнувши у розборки батьків.

Мета та ціль бунту - не допустити до роботи за постановою суду.

Дивно, що в місті є ще п’ять аналогічних закладів, але тільки в цьому дитсадку постійно відбуваються події, де люди протистоять, з поліцією захищають права дітей та робітників закладу. Нічого подібного не спостерігається в жодній педустанові.

Відео дня

Ймовірно, що все це пов’язано з керівником Людмилою Гаврилюк. Вона - депутат міської ради від партії БЮТ, раніше очолювала бюджетну комісію. Її колеги-депутати звинувачували в одноосібних рішеннях про освоєння значних фінансів з бюджету міста тільки для її закладу, де вона керівник. Тому і раптово замінили її на іншого члена від БЮТу.

Цікавим є і те, що всі судові тяжби нею, як керівником, програні в суді або кінцеві рішення суду не на її сторону.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олексій Зайцев

    Ця банда із пузыря і його прихвостнів  деяких директорів шкіл і садочків  згубили вже не одну душу.хто не з ними в їх махінаціях і злочинах того буде покарано.колектив ріа єдині тут хто адекватно сприймає реалії.
  • Олег Береза

    Дошкільну освіту району потрібно  перевірити ! Кричущі факти знущання над дітьми! Засмерділося багато педколективів! Разом з районними керівниками! Користуються тим що дітки маленькі та разом з їх батьками довіряють деяким коновалам в освіті
  • Танюша Урсун

    газета может дать обьяснение, почему "правдивый корррреспондЭнт" явился явно пьяным, и вы явно однобоко описываете событие. голоса многочисленных родителей не идут в счет!!!!!

    Влад Лісовий reply Танюша Урсун

    Влад Лісовий reply Танюша Урсун

    Ми оприлюдним факти відеосвідчень про злочини над дітьми за минулі роки.Не публікували за відсутності згоди батьків.Оформляємо Постанови суду.Там громадянка пані  Зоя не фігурує .Цей колектив має бути розформований за присутності всіх ознак професійної не придатності. Що саме смішно і трагічно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up