В стосунках між братом з сестрою розбиратиметься вся Україна

В стосунках між братом з сестрою розбиратиметься вся Україна
Будинок, в якому живе багатодітна родина
  • Протистояння. Станіслав з Людмилою не можуть поділити спадок від батьків. За словами брата, сестра кожен раз, як приїжджає, влаштовує скандали. Щоб якось зупинити Людмилу, Станіслав звернувся до телепередачі «Говорить Україна». На чиєму боці буде правда, побачимо та почуємо в передачі, час якої повідомимо пізніше

– З Стасіком я живу майже через дорогу, каже сусідка Ліда.– Вони з дружиною Оленою виховують четверо дітей. Живуть вони як кажуть не на широку ногу, тому що зараз важке саме життя. Олена доглядає за дітьми, а голова сімейства працює. Як тільки в його поле зору попадає більш оплачувана робота він переходить, де більше платять. Олена з Станіславам багато в чому собі відмовляють, іноді позичають 100 чи 200 гривень, які віддають в день зарплати. Я їхніх дітей не бачила в брудному одязі чи жадібним на кусок хліба. Є у них невелике господарство. У вільний від основної роботи час Станіслав виконує роботи на замовлення. Кому дрова поріже, кому в будівництві допоможе. Зароблені гроші на горілку не витрачає, щоб п’яним валявся, я його небачила.

Сусідка Ольга, яка живе від Стаса та Олени через хату, каже що її діти дружать з їхніми.

– Коли вони у мене і припадає час обіду, кличу всіх до столу, але це не означає, що сусідські діти недоїдають. Що, що а українські вареники Олена готує майже щоденно. Якщо не вареники то обов’язково буде якась випічка. Глянувши на дітей Олени не можна визначити чиї вони за зовнішнішніми ознаками як іноді буває в багатодітних родинах, – Каже Ольга. – Діти як діти і мало чим відрізняються від інших дітей. Немає у Олени такого щоб діти ранком вибігли з хати і до вечора їх виховує вулиця. Якщо діти десь загралися, Олена сама їх іде шукати.

Відео дня

– Оля, ходять чутки що ви колись до сестри Станіслава під час розбірок брали лопату. Можете розповісти за той випадок?

—Брала лопату, то звичайно перебільшення. Але це був єдиний спосіб зупинити людину, яка дозволила собі зайвого. Стасік тільки виорав свого города, а я свого копала лопатою, –  каже Ольга. – Пішла до нього щоб запропонувати йому зорати мою земельну ділянку. Звідкись взялася сестра Стасіка і кричить до нас: «Ану розбігайтеся алкоголіки». Мене вона бачила вперше, звідки така впевненість у прогнозах? Я й сказала їй: «Тобі що, лопатою дати?» і зробила пару кроків на зустріч. Як вона зрозуміла той випадок, то її проблема. До речі, столичним журналістам вона розповіла той епізод. Тільки сказала, що я за нею гналася з лопатою.

Ще один сусід, пан Борис, живе тут нещодавно. Всього півроку. Але каже, що може багато хорошого розповісти про сім’ю Станіслава. 

– Це люди, які прийдуть на допомогу, залишивши свої справи, – каже Борис Аркадійович. – Коли я хоронив сестру, пішов за допомогою до нових сусідів. Вони віднеслися до мене як до давнього знайомого. Стасік, його дружина і сусідка  Ольга допомогли мені в перші дні перебування на новому місці. Якось після спільної роботи вирішили з Стасіком пообідати, а він каже:«З роботи виженуть дітей моїх хто буде кормити?». Діти у них виховані, а найменший такий комічний.  Жалко, що до мене кореспонденти передачі «Говорить Україна» не підходили, мені було їм що сказати.

Те, що діти в них по мірі можливості доглянуті підтверджують і інші наші співрозмовники. 

– Це багатодітна родина яка не оббиває пороги провладних кабінетів: от ми багатодітні батьки, давайте нам допомогу. Що дала держава тим і раді. Вони всього намагаються добитися фізичною працею, –  каже пані Катерина. – Людмилі хочеться тільки заволодіти будинком Станіслава. От і видумує, що брата з дружиною треба лишити батьківства і материнства за невиконання батьківських обов’язків. Людмила хоче стати опікуном дітям, які не сприймають її як матір. А якою вона має буде матір’ю вона ще нікому не довела кажуть люди.

З сестрою Станіслава поспілкуватися не вдалося, але редакція залишає за нею право висловити свою точку зору пізніше.



 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up